Florin Răduţă în premieră la Hard Rock Cafe

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Florin Răduţă în premieră la Hard Rock Cafe

Anul 2017 începe la Hard Rock Cafe cu o premieră. Joi, 5 ianuarie 2017, ora 21:30, Florin Răduţă – câştigătorul X Factor 2015 va urca pe scenă într-un concert de excepţie, din care nu va lipsi piesa de debut “Mă minţi pe faţă”.

Florin Răduţă a fost desemnat în 2015 marele câştigător al ediţiei 5 ‘X Factor’ România, iar prestaţia fabuloasă din audiţii pentru melodia “It’s a man’s world” a cucerit publicul, dar şi juriul. Alături de trupa sa, Florin va delecta spectatorii din Hard Rock cu un set-list plin de emoţie şi căldură, prin interpretări de excepţie ale unor piese ca “I Have Nothing”, “Oameni”, “Eternitate” şi a unor hituri ce i-au asigurat succesul în showul X Factor.
“O să fie o seară despre şi pentru #OAMENI. Am ocazia să mă exprim în cel mai bun mod şi sper ca publicul să simtă asta şi să plece cu mai puţine griji acasă, cu zâmbetul pe faţă şi cu pielea de găină. Este primul concert oficial de după debutul meu şi, mai ales, de după concurs.”, a declarat Florin Răduţă.

Concertul va începe la ora 21.30. Biletele se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/reţea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 – lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum şi în ziua concertului, la intrare.

Prețul biletelor diferă în funcție de categorie:
-25 de lei, cu loc la masă, în sală
-40 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei.
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 25 de lei.
Un eveniment recomandat de Magic FM.

Evenimente Recomandate
Depeche Mode la Arena Nationala 2023
ARTmania 2023

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 5 februarie 2023

EUR 1 x EUR= 4,9005 RON
GBP 1 x GBP= 5,4945 RON
USD 1 x USD= 4,4823 RON
Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 5 februarie 2023

Acum la Bucureşti
1 °C
Nori împrăștiați
Vezi mai multe orașe →
Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner