„FREAK SHOW”: One-man-show cu FLORIN PIERSIC JR. la Opera Națională din Cluj

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » „FREAK SHOW”: One-man-show cu FLORIN PIERSIC JR. la Opera Națională din Cluj

13 personaje, un singur actor.

După succesul spectacolului “Sex Drugs Rock and Roll”, cu care a obținut premiul Uniter pentru cel mai bun actor al anului 2002, Florin Piersic Jr. revine la Cluj cu o nouă reprezentație a spectacolului “Freak Show”. Evenimentul va avea loc luni, 25 aprilie 2016, la Opera Națională din Cluj, începând cu ora 19:00.

Realizat după un material scris de Florin Piersic JR., în regia și interpretarea sa, Freak Show este un one-man-show unic în România, un spectacol dinamic, gândit astfel încât să țină publicul cu sufletul la gură, timp de două ore. Cei prezenți vor avea ocazia să urmărească evoluția cameleonică a unui singur actor care se transformă continuu în alt personaj, într-o succesiune halucinantă. Miliardar de carton, muncitor pe șantier, bancher, pensionar, producător de film sau profesor – acestea sunt doar câteva dintre cele 13 personaje pe care Florin Piersic JR. le aduce în lumina reflectoarelor.

Premiera absolută a spectacolului a avut loc pe 7 decembrie 2013.

În 2014, Freak Show a participat ca spectacol invitat la Festivalul Internațional de Teatru (Sibiu), Festivalul de Teatru Nou (Arad – Teatrul Clasic), Gala Star (Bacău), Gala FESTCO (București – Premiul Special al Juriului, secțiunea Off), Festivalul Ideo ideis (Alexandria), Zilele Humorului (Gura Humorului), Festivalul Butterfly Effect (Galați).

Freak Show a fost prezentat cu succes publicului român din Germania (Koln), Canada (Toronto, Calgary, Ottawa, Moreal), Belgia (Bruxelles – Centrul Cultural BOZAR), Franța (Toulouse – Theatre de la Comedie), Marea Britanie (Londra – Leicester Square Theatre) și a primit aplauze îndelungi din partea spectatorilor care au umplut sala Operei Naționale din Timișoara.

Biletele au fost puse în vânzare la casa de bilete a sălii de spectacol, la stand-ul Ticketnet din Cora Cluj și online pe www.ticketnet.ro www.bilet.ro și www.biletmaster.ro. Prețul unui bilet variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: 30 lei – Cat.II, 40 lei – Cat.I și 50 lei pentru categoria VIP. Studenții, posesori de ”STUDENT CARD”, beneficiază de o reducere de 10% din valoarea prețului afișat.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner