FreeStay lansează alături de Andra videoclipul piesei “Între noi nu mai e nimic”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » FreeStay lansează alături de Andra videoclipul piesei “Între noi nu mai e nimic”

FreeStay lansează alături de Andra piesa și clipul “Între noi nu mai e nimic”. Colaborarea a doi laureați ai premiului “Cea mai bună voce” la Gala Premiilor Radio România Actualități a dat viață unui proiect remarcabil.

Contrar titlului acestui nou single, cei doi artiști spun în versuri și în imagini povestea unei iubiri fără limite, care reușește să treacă peste orice obstacol. Videoclipul, regizat de Dan Petcan, creează o lume în care legile fizicii sunt sfidate; Andra fiind purtată de vânt peste câmpii, munți și mări, mereu urmărită de Florin Ristei, până ce cuplul artistic se reunește. Cu o desfășurare de forțe similară filmelor de lung-metraj, filmările s-au desfășurat pe parcursul câtorva zile, iar echipa s-a deplasat în mai multe locuri din țară pentru a surprinde toate formele de relief.

Muzica este compusă de Alex Pelin si Luisa Luca, iar versurile sunt scrise de Alex Pelin.

“Colaborarea cu FreeStay mă bucura foarte tare. Avem multe în comun, mai ales plăcerea de a cânta live. Piesa noastră are un mesaj aparent contradictoriu, pentru mine a fost dragoste la prima audiție. Sunt convinsă că le va plăcea fanilor și că videoclipul îi va face să viseze la povești complicate cu final fericit“, declară Andra.

„Cu FreeStay am construit un produs live de care sunt extrem de mândru. În general sunt foarte pretențios la piese, dar single-ul cu Andra ne-a plăcut din prima. Ne-am entuziasmat la prima ascultare. Cred că vocile noastre se potrivesc la fix, iar lucrul pe care îl avem în comun este bucuria de a cânta. Live, din suflet și pasiune. Sper să vă placă!”, mărturisește Florin Ristei.

“Întreaga filmare a fost o experiență… intensă. Nu sunt eu actrită, dar am încercat să fac tot ce mi-a spus regizorul. A fost greu, dar, in acelasi timp, amuzant sa filmam astfel incat sa fie modificata imaginea in post-productie”, adaugă ea.

Această colaborare se adaugă unei liste impresionante a trupei Freestay. Ei au mai colaborat What’s UP, Vescan și Mahia Beldo, de fiecare dată dând viața unui hit. FreeStay este unul dintre cele mai de succes proiecte “live band” din România. Formația a lansat în urma cu șase luni “Din întâmplare”, piesă compusă chiar de solist, Florin Ristei. Showman-ul și câștigătorul celui de-al treilea sezon X Factor a lansat single-uri alaturi de FreeStay, precum “Altfel de magie”, “Trebuia să fii tu”, “Cerșetor de iubire” și a fost premiat pentru “Cea mai bună voce masculină” la Gala Premiilor Radio România Actualități.

Până in prezent, Andra a lansat 13 albume și deține numeroase premii pentru vocea si performanțele ei, printre care “Cea mai buna solista” si “Cea mai buna voce feminina”. Acum mai puțin de două luni, frumoasa artista a lansat “Mi-ai luat mințile” (feat. Pacha Man), videoclip ce a adunat deja peste 18 milioane de vizualizări pe YouTube.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner