Gala Comedy prezintă: Misogin Show cu CNP

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Gala Comedy prezintă: Misogin Show cu CNP

Dupa ce au colindat România și au jucat în fața a peste 10 000 de oameni, CNP dau lovitura de grație la Cinema Pro, pe 14 mai 2016, cu Misogin Show. “Nu facem nimic de capul nostru”, recunosc  Radu Pietreanu, Tibi Neuronu și Cristi Priza. “Doar ce vor ELE, cand vor ELE, unde vor ELE și atât”. Așadar, cu acordul părților feminine apropiate, biletele se pun în vânzare începând de astăzi pe Eventim.ro, Bilete.ro și Iabilet.ro. Un eveniment din seria “Gala Comedy”, organizat de Kompas Events.

O terapie de cuplu în grup aplaudată la scenă deschisă în toată țara, Misogin Show se întoarce la București într-o formulă mai bogată, mai frumoasă și mai devreme acasă. “Am învățat din nefericirile ascultătorilor din Ardeal până-n Moldova, și pot să va spun cu realism că situația e mai gravă decât credeam. Am argumente clare că, de fapt, nu facem decât ce vor ele, când vor ele, unde vor ele și… atât” spune Tibi Neuronu, inițiatorul proiectului.

Un show care depășește orice așteptări, profund conectat la realitatea cotidiană, Misogin Show vorbește cu sinceritate despre războiul sexelor, amestecând în doze largi umorul spumos, ironia și improvizația pentru a genera hohote de râs participanților. Jonglând pe tema stereotipurilor, Radu Pietreanu, Tibi Neuronu și Cristi Priza promit două ore de stand-up comedy senzațional, cu povești despre Ele, Noi, Cupluri, Relații și Iubire.

Radu Pietreanu – dupa 30 de ani de comedie, timp în care a avut o contributie decisivă la tot ce a însemnat fenomenul Vacanța Mare, a fost implicat în mai multe proiecte de televiziune, filme, Vacanța Muzicală, Radu Pietreanu abordează stand-up-ul cu același aplomb și succes la public.

Tibi Neuronu este, de peste 10 ani, o vedetă incontestabilă a scenei de stand-up comedy din România, și, totodată, unul dintre pionierii genului. A activat în trupe precum Deko și ShowTime, dar are și o impresionantă carieră solo, cu peste 2.000 de spectacole la activ. Unul dintre putinii comedianți români ce au lansat un DVD de stand-up comedy (“Misogin Show”, spectacol filmat la Teatrul National Timișoara), se ocupă și de proiecte online precum “România beată” sau “Podcast cu Tibi Neuronu”.

Cristi Priza, un nume tot mai prezent pe scenele de stand-up din întreaga țară, face stand-up comedy de 5 ani și reprezintă noua gardă de tineri comedianți, fiind unul dintre cei mai apreciați dintre ei. Specialist în “one-linere” (glume scurte), a fost aplaudat în numeroase cluburi din întreaga țară.

Misogin Show este un eveniment desfășurat sub umbrela Gala Comedy, ce însumează până acum 3 spectacole de excepție, desfășurate cu casa închisă. Biletele, la pretul de unic 40 de lei, sunt disponibile începând de azi în rețelele Eventim (online pe Eventim.ro și în magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărturești, hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV), Bilete.ro (online pe Bilete.ro și în magazinele Inmedio, Germanos și Oficiile Poștale) și Iabilet.ro. În ziua evenimentului, la intrare, la casele de bilete ale Cinema Pro, biletele vor costa 50 de lei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
24 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner