Gala lui Ivan Patzaichin

Celebrul fost canoist Ivan Patzaichin, actualul antrenor al lotului olimpic de kaiac-canoe al Romaniei, isi va sarbatori astazi 55 de ani de viata si 40 de activitate sportiva in cadrul unei gale gazduite de Sala Mica a Teatrului National.
La festivitate au fost invitate 185 de personalitati ale vietii sportive, artisti, prieteni apropiati ai ex-sportivului si ziaristi. Singurii absenti, motivat insa, vor fi politicienii care se afla pe ultimii metri ai campaniei electorale. Momentele artistice vor fi asigurate de Nicu Alifantis, Holograf, Gheorghe Dinica, Marcel Iures si Bambi. Cele doua "Bambi", mari admiratoare ale lui Ivan, s-au oferit sa cante la gala in urma cu doar doua zile dupa emisiunea lui Teo unde au fost invitate impreuna cu celebrul ex-canoist. "A fost un gest extraordinar care ne-a bucurat mult.
Noi nu am fi indraznit niciodata sa le rugam sa cante in cadrul galei pentru ca, dupa cum se stie, toti artistii au venit fara nici un ban", ne-a marturisit ieri, emotionata, Georgiana Patzaichin.
Sursa: <a href="http://www.romanialibera.ro" target=_blank>www.romanialibera.ro</a>


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole