GEO DA SILVA NE DEZVĂLUIE NOUA SA PIESĂ DE DANS! ASCULTĂ “WONDERLAND”!

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » GEO DA SILVA NE DEZVĂLUIE NOUA SA PIESĂ DE DANS! ASCULTĂ “WONDERLAND”!

Noua piesă de dans prezintă un stil clasic pentru el, legând piesa de rădăcinile muzicii timpurii ale lui Geo Da Silva și captând esența anilor ’90 , melodia fiind destinată să aibă un impact asupra cluburilor de noapte, ringurilor de dans și festivalurilor.

 

După această piesă, urmează lansarea pachetului de remixuri pentru “Gimme Sunshine”, împreună cu DJ Combo, care a ajuns să fie locul 1 în Polonia, la televiziunile cu profil muzical, inclusiv 4FUN Dance TV, ajungând chiar și pe locul 1 pe site-urile de muzică ale dj-ilor polonezi.

 

“Aș vrea să mulțumesc PR-ului meu, Carmen Vasilescu, pentru profesionalismul de care dă dovadă. E o bucurie să colaborez cu ea.”

spune Geo Da Silva.

 

De asemenea artistul ne-a declarat:


“Pentru că sfârșitul de an mă găsește în febra pregătirilor show-ului pentru sărbătorile de iarnă împreună cu echipa Wonderland Cluj Restort, alături de Dirty Nano, 3 Sud Est și mulți alți invitați surpriză. Închidem 2022 și începem euforic prima zi din 2023 alături de un recital surpriză al unuia dintre cei mai mari artiști ai României, ca să avem parte de un an plin de adrenalină!”

 

În ultimul an, Geo Da Silva a lansat, de asemenea, o colecție impresionantă de piese de succes în lumea dance, inclusiv “Bambolero”, 2 cover-uri ale unor piese de succes Dan Spătaru, respectiv “Drumurile noastre” și “Strengarul” cu Sean Norvis.  El a sărbătorit, de asemenea, aniversarea celor 25 ani de carieră făcând echipă cu resortul Wonderland din Cluj. 

 

 Link YouTube: 

 

Geo Da Silva rămâne un vârf de lance al generației sale. În 2019, a început noua mișcare de sunet Retro Remix Party, în care DJ-ii și fanii numesc deopotrivă “viitorul muzicii retro”. De asemenea, el continuă să-și rezerve timp în studio pentru multe alte proiecte ale altor artiști mai tineri.

De peste 25 de ani, DJ-ul a reușit să rămână în vârful jocului și să nu încetinească prea curând. Este sigur să spunem că în această etapă a carierei sale, Geo da Silva știe exact pe unde să o ia în continuare.

 

 

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 22 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 iunie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner