George Michael a luat intr-o ora 3 milioane $

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » George Michael a luat intr-o ora 3 milioane $

Megastarul, invitat la o petrecere privata a unui magnat rus la Moscova.Un miliardar rus, care a dorit sa ramana anonim, l-a “dorit” cu orice pret pe George Michael, la petrecerea de Anul Nou. Megastarul a fost de acord sa se deplaseze la Moscova contra unei sume exorbiante: trei milioane de dolari pentru o ora.
Cantaretul a fost invitat sa sustina un concert in fata a 300 de invitati, la o petrecere privata din Moscova, petrecere organizata de un misterios magnat rus. In numai o ora, cat a durat recitalul, George Michael si-a umflat contul cu 3 milioane $, informeaza ziarul britanic “The Guardian”. Astfel, George Michael a obtinut cel mai mare comision care a fost platit pana acum in Rusia unui artist. Starul a venit la petrecere insotit de circa 20 de persoane, inclusiv formatia cu care canta de obicei.
“A fost o noapte distractiva si dimineata George era inapoi in Marea Britanie”, a spus purtatorul de cuvant al artistului.
Locul de desfasurare a petrecerii a fost proprietatea privata a miliardarului rus ce se afla undeva langa Moscova. Aceasta cuprinde si o sala de sport pe care acesta a transformat-o in club de noapte, special pentru acest eveniment. George Michael a fost desemnat saptamana trecuta barbatul gay al anului 2006 de catre “Boyz Magazine”. Cantaretul e recunoscut ca fiind o persoana controversata, “preferatul” ziarelor de scandal. Printre alte “capete de acuzare” el a mai recunoscut si ca fumeaza cannabis, iar peste o saptamana va aparea in fata unui tribunal fiind acuzat ca nu e in stare sa conduca o masina.

Cleo: 4.500 $ pe minut

In Romania cea mai “scumpa” interpreta s-a dovedit a fi micuta Cleopatra Stratan care a incasat 10.000 de euro pentru o melodie. Aceasta suma ar fi echivalentul unor trupe de calibru pentru un spectacol de 2 ore. Printre alti cantareti autohtoni se numara Stefan Banica jr., Loredana si Holograf. Acestia incaseaza intre 5.000 si 8.000 de euro, variind in functie de fiecare eveniment in parte.

sursa: www.cinematex.ro

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9749 RON
GBP 1 x GBP = 5,9053 RON
USD 1 x USD = 4,5873 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iulie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner