Green Body & Mind

Prima pagină » Noutăţi » Green Body & Mind
Sâmbătă, 8 august 2015, de la ora 09:00, Worldclass te invită la Green Body & Mind, demonstrație sportivă în aer liber organizată în parcul din faţa expoziției „Our Body: Universul Interior”.
Evenimentul urmărește să aducă în atenţia publicului, la fel ca și expoziția, felul în care alegerile de viață ne afectează sănătatea. Accesul publicului este gratuit.

Corpul tău este un templu care are nevoie să fie întreținut în cel mai bun mod posibil și care trebuie să fie în armonie cu interiorul tău. Noi credem în exercițiu, care modelează și întărește atât trupul, cât și sufletul. Te invităm să-ţi aduci echipamentul sportiv şi să descoperi armonia dintre corp şi minte alături de instructorii Worldclass:

09.00 – 09.55 Yoga – Our Body cu Oana Maftei
10.00 – 10.45 Pilates on the Green cu Oana Maftei
10.50 – 11.30 Stretch for two cu Oana Maftei & Paul Herinean

Yoga este o disciplină holistică, ce conectează corpul, mintea şi sufletul. Una dintre principalele practici din Yoga este “Asana”, adică poziţia. Datorită practicii Asanelor din Yoga, corpul este purificat şi starea generală de sănătate este îmbunătăţită. Din punct de vedere strict fizic, practica intensă a Asanelor îmbunătăţeşte capacităţile respiratorii, flexibilitatea, forţa, funcţionalitatea articulaţiilor, echilibrul, concentrarea şi controlul corpului.

Metoda Pilates constă într-o serie de exerciţii, care îmbunătăţesc postura, forţa, alinierea corpului, echilibrul dintre muşchi şi gama de mişcare. Astfel, corpul devine mai funcţional, îşi dezvoltă un ritm de mişcare mai armonios şi câştigă sănătate şi vitalitate. Din punct de vedere estetic, consolidarea sistematică şi condiţionată a “Power House” transformă talia şi conturează un centru abdominal funcţional. În plus, acest lucru aduce un beneficiu valoros în protejarea coloanei vertebrale şi în evitarea problemelor cu spatele şi a durerilor de spate.

Stretch for two este un gen de exercițiu fizic fără contraindicații pentru omul sănătos. Marele său avantaj practic este faptul că poate fi practicat oricând și oriunde, nu necesită nici un fel de dotare specială sau echipament, se invață extrem de ușor, iar rezultatele devin evidente după doar câteva ședințe de antrenament.

Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția „Our Body: Universul Interior” vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene. Prezentând comparativ țesuturi, organe sau celule sănătoase și variantele lor afectate de diverse boli, expoziția oferă celor ce-i trec pragul șansa de a vizualiza și de a înțelege mai bine condiții medicale frecvent întâlnite (cancer renal, accident vascular cerebral, cancer pulmonar etc).

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner