Gwyneth Paltrow sarutata pasional de Madonna!

Toata lumea stie macar putin despre trecutul tumultuos al Madonnei. Insa de fiecare data alte „picanterii” din viata divei de muzica pop apar la suprafata si continua sa ne ia prin surprindere. De exemplu, cine si-ar fi inchipuit ca, dupa ce a sarutat-o pe Britney Spears, Madonna va repeta aceeasi scena – dar nu pentru publicitate, cum a facut-o atunci – cu actrita Gwyneth Paltrow? Ei bine, potrivit cartii lansate de fratele Madonnei, cantareata, in varsta de 49 de ani, ar fi flirtat cu castigatoarea premiului Oscar, la o petrecere de Revelion, data de Donatella Versace.

Interpreta hitului „Like a Virgin” a dansat pe masa pana la ora patru dimineata, cand a urcat-o langa ea si pe actrita. Fratele vedetei, Christopher Ciconne, povesteste cum le-a privit in timp ce dansau. Apoi, Madonna s-a apropiat si mai mult de Gwyneth si a sarutat-o apasat. Pe langa sarutul cu Britney Spears si Christina Aguilera, la decernarea premiilor MTV Movie din 2003, in viata Madonnei au mai existat cateva legaturi lesbiene. Printre acestea se numara cea cu Kelly McGillis, partenera lui Tom Cruise din „Top Gun”, dar si cu Ingrid Casares.

Ciccone, 47 de ani, aminteste in cartea sa, „Life With My Sister Madonna”, si despre certurile si despartirile dintre cantareata si sotul ei, Guy Richie. Potrivit lui, mariajul de sapte ani al Madonnei cu regizorul ar fi rezistat doar datorita interventiei unui rabin, care a venit mereu in casa lor ca sa ii consilieze.

Pe de alta parte, cartea apare intr-un moment extrem de delicat pentru regina muzicii pop. Pe langa zvonurile unui divort iminent, au aparut si stiri potrivit carora Madonna ar avea o legatura amoroasa cu jucatorul american de baseball Alex Rodriguez. Sotia sportivului chiar a declarat ca Madonna s-a folosit de Cabala ca sa ii fure partenerul de viata.

Cine stie, poate dupa aceasta furtuna va rasari si soarele pe strada Madonnei, desi dupa primele probabilitati se pare ca va veni mai intai uraganul.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: