”Haideţi să creştem acoperişul la Replika!” / ”Let’s Raise The Roof At Replika!”

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » ”Haideţi să creştem acoperişul la Replika!” / ”Let’s Raise The Roof At Replika!”

Asociația Culturală REPLIKA a lansat campania de strângere de fonduri ”Haideţi să creştem acoperişul la Replika! / Let’s Raise The Roof At Replika!” pe site-ul Indiegogo pentru repararea acoperișului Centrului de Teatru Educațional Replika.

Timp de 40 de zile se pot face donații pe platforma de crowdfunding  Indiegogo!

Avem nevoie de ajutorul vostru!

Orice contribuție contează!

Despre noi

Noi suntem Radu Apostol (regizor), Katia Pascariu (actriţă), Mihaela Michailov (dramaturg şi critic), Viorel Cojanu (actor) şi Mihaela Rădescu (actriţă) şi am înfiinţat Centrul de Teatru Educaţional Replika pe 13 februarie 2015.
Centrul Replika este un spaţiu independent, interdisciplinar, dedicat îmbinării artelor într-un concept unitar, destinat colaborării dintre artiști profesioniști și comunități sau grupuri insuficient reprezentate şi încurajând un teatru pentru un public tânăr şi implicat. Teatrul educaţional, arta participativă, artistul activist lucrând cu şi pentru comunitate sunt concepte de bază pentru noi.

Viziunea noastră
Centrul de Teatru Educaţional Replika îşi dedică activitatea explorării şi prezentării publice a creaţiilor artistice performative, concepute de artişti activişti într-o strânsă relaţie cu comunitatea. Artiştii şi cetăţenii activi dau replică problemelor comunităţilor.

Realizările noastre
La un an de la începuturile sale, Centrul de Teatru Educaţional Replika a organizat 2 ediții ale Platformei de Artă Educațională, eveniment axat pe reprezentații ale unor spectacole cu dimensiune educaționlă, prezentări de carte și proiecții de film. În cadrul Platformelor au fost jucate 17 spectacole, în care au fost implicați peste 80 de artiști, au fost prezentate 21 de cărți și studii, de către critici literari și autori cunoscuți, au fost vizionate 21 de filme.

La Centrul Replika, într-un singur an, au avut loc 7 premiere, au fost organizate 4 ateliere cu grupuri de copii și adolescenți (atelier de scriere dramatică, atelier de comunicare vizuală, atelier de jocuri și exerciții teatrale, atelier de dans contemporan), au participat la evenimentele organizate peste 8000 de spectatori.

În ianuarie 2016, în cadrul Galei Premiilor AFCN, Centrul de Teatru Educaţional Replika a obținut Premiul pentru incluziune socială și dialog intercultural, și în martie 2016 a fost nominalizat la Premiile Radio România Cultural, secțiunea “Proiecte culturale şi festivaluri”.

Link-ul campaniei: https://igg.me/at/replikaroof/x

Link-ul materialului video:

Vă mulțumim și vă așteptăm să ne fiți alături!

Echipa Replika

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 decembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9726 RON
GBP 1 x GBP = 5,7463 RON
USD 1 x USD = 4,5313 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 decembrie 2023

Acum la Bucureşti
7 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner