Hangman’s Chair si Sleep Token, cele mai noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest 2023

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Hangman’s Chair si Sleep Token, cele mai noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest 2023

 

SLEEP TOKEN, una din cele mai enigmatice aparitii ale noului val contemporan, va concerta in premiera in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023.

Originari din Marea Britanie, acest colectiv anonim imbina cu maiestrie sonoritatile alternative, post-metal, progessive metal sau electronice, iar cel mai recent album, This Place Will Become Your Tomb a devenit unul din cele mai bine cotate discuri lansate in 2021, celebra publicatie Loudwire clasandu-l pe locul 12 in topul ‘best albums of 2021’.

Cu aparitii extrem de selecte, showurile Sleep Token devin mai degraba un ritual vizual si atmosferic, iar showul de la Rockstadt Extreme Fest va marca cu siguranta una din cele mai speciale aparitii pe taramurile din Transilvania.

 

Hangman’s Chair si Sleep Token, cele mai noi confirmari la Rockstadt Extreme Fest 2023

 

Hangman’s Chair, noua senzatie a scenei doom internationale, va concerta pentru prima data in Romania, la Rockstadt Extreme Fest 2023.

Nascuti si crescut in Paris, acest grup francez este recunoscut la ora actuala pentru soundul total aparte ce deseori aduce aminte de Type O Negative, Life of Agony sau Sisters Of Mercy. Fiecare album isi trage esenta si forta din experientele personale a acestor muzicieni, mereu prezentate cu o sinceritate fara compromisuri. Fie ca este vorba de moarte, supradoze sau pur si simplu viata in suburbiile Parisului, aceste emotii umane rezoneaza cu fiecare compozitie, iar toate aceste momente tragice sunt adaptate intr-o atmosfera melancolica, totodata sumbra.

La Rockstadt Extreme Fest, Hangman’s Chair isi vor promova cel mai nou album, A Loner, primul disc lansat sub egida Nuclear Blast Records. Despre singuratatea in toate formele sale, acest album marcheaza si apogeul compozitional Hangman’s Chair, o muzica atat de viscerala incat te va tine hipnotizat de la prima si pana la ultima nota.

Rockstadt Extreme Fest 2023 va avea loc în perioada 2-6 august 2023, la poalele cetății Râșnov, în inima Transilvaniei.

Cu 3 scene mari, camping, băuturi la prețuri accesibile, food court și 70 de trupe, cea de-a 9-a ediție a festivalului este pregătită să continue experiența unei vacanțe extreme pentru mii de fani ai muzicii rock.

Rockstadt Extreme Fest va anunța un line-up special, iar printre trupele pe care le puteți vedea pe cele 3 scene se numără DYING FETUS, SLEEP TOKEN, WHILE SHE SLEEPS, MIDNIGHT, HANGMAN’S CHAIR. Noi confirmari vor urma in foarte scurt timp!

 

Biletele sunt deja disponibile online, in reteaua IABILET.RO, la urmatoarele preturi:

Al doilea prag: 550 LEI (1500 de abonamente), perioada 8 august- 3 octombrie 2022

Al treilea prag: 620 lei (1000 de abonamente) perioada

4 octombrie- 26 decembrie 2022

Al patrulea prag: 690 lei (1500 de abonamente) perioada 27 decembrie- 3 aprilie 2023

Al cincilea prag: 760 lei (1000 de abonamente) perioada 4 aprilie 2023- 3 iulie 2023

După 3 iulie 2023, abonamentele vor costa 850 lei inclusiv la intrarea în festivalul din 2023.

Va asteptam la festivalul cu cele mai grele metale din Romania!

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 26 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9753 RON
GBP 1 x GBP = 5,8238 RON
USD 1 x USD = 4,5970 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 27 februarie 2024

Acum la Bucureşti
7 °C

Cer fragmentat

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner