Hara- videoclip "Liber"

Trupa HARA are de cateva zile un nou videoclip in heavy-rotation pe posturile specializate. Cel de-al doilea single extras de pe albumul a??O zia?? se intituleaza a??Libera??. Filmarile s-au derulat in doua locatii: Parcul Carol din Bucuresti si o hala din cartierul Pantelimon, la indicatiile regizorale ale lui Bogdan Toader. Filmarile au durat aproximativ 16 ore, pe parcursul carora s-a incercat sa se redea ideea de libertate absoluta. Bogdan Toader a transpus aceasta idee prin intermediul a doua planuri care se intrepatrund: aer si apa.

In Parcul Carol a fost amenajata o platforma pe apa, pe care au reusit baietii din trupa sa cante. Desigur ca filmarile nu au fost lipsite de peripetii. Astfel, dupa prima dubla trasa pentru filmarea de pe apa, arcusul viorii lui Marius a facut o baie, ricosand fix in apa! Dupa care Marius a trebuit sa astepte ca acesta sa se usuce (si dupa el a asteptat toata echipa!). Filmarile s-au desfasurat in decembrie, iar cele de pe platforma acvatica au durat mai bine de cinci ore, la o temperatura sub zero grade!

Secventa a doua a fost filmata in hala, unde a fost adusa o macara, de care au fost suspendati pe rand membrii trupei, la o inaltime considerabilaa?¦ In acest sens, unul dintre baieti, care facuse armata la parasutisti (pe bune!), i-a instruit pe ceilalti. Oricum, toate aceste momente care au ridicat nivelul de adrenalina s-au desfasurat sub supravegherea atenta a echipei de la efecte speciale/cascadorii! Pentru a se evita accidentele de orice fela?¦

Piesa a??Libera?? este inclusa pe editia speciala a albumului a??O zia??, alaturi de remake-ul slagarului a??Drumurile noastre toatea??. Acesta face parte dintr-un program de cover-uri pe care trupa HARA il promoveaza in concerte, pe langa piesele deja indragite de publicul din Romania.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole