Harlem Globetrotters aduc bucurie copiilor cu cel mai spectaculos meci de baschet din lume

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Harlem Globetrotters aduc bucurie copiilor cu cel mai spectaculos meci de baschet din lume

Harlem Globetrotters aduc bucurie copiilor asociatiei „Ajungem MARI” si ii invita la cel mai spectaculos meci de baschet din lume. Meciul demonstrativ este un spectacol unic, de neratat in sfera evenimentelor de divertisment pentru intreaga familie!

Cea mai faimoasa echipa de baschet din lume, „The Original Harlem Globetrotters Team”, se întoarce în România, unde isi da intalnire cu fanii lor in 2 orase!

Pentru evenimentul de maine, 22 mai, de la Sala Polivalenta din Bucuresti, organizatorii si managementul Harlem Globetrotters au invitat copii de la asociatia „Ajungem MARI”, pentru un spectacol de baschet unic in lume.

„Ajungem MARI” este singurul program demarat de Asociația Lindenfeld și susține educația copiilor din centre de plasament și medii defavorizate. Asociația a fost fondată în 2013 de 3 tineri care își doreau să aducă schimbări în societate, iar programul educațional Ajungem MARI a pornit în 2014. Scopul programului este să îi sprijine pe copii și tineri să ajungă oameni MARI, responsabili, independenți și fericiți.

https://www.ajungemmari.ro/


Prin program se bucură de educație interactivă și experiențe de formare 2.000 de copii și tineri minunați din sistemul de protecție a copilului, instituționalizați sau din familii defavorizate. Asociatia „Ajungem Mari” lucreaza, în special, cu copiii din centre de plasament de stat, iar odată acoperite aceste centre, ne îndreptăm și spre copii din centre de zi de stat sau centre private. „Copiii și ținerii au mult potențial, dar puțină încredere în forțele lor și sunt afectați de separarea de familie și creșterea în instituții. Ei au nevoie de relații cu adulți care să le devină prieteni și modele și să le ofere sprijin și încurajare, să le deschidă oportunități și să îi motiveze să își continue educația” potrivit asociatiei.

Harlem Globetrotters sunt cunoscuți pentru abilitățile lor uimitoare de baschet, umor, dar și pentru implicarea lor sociala, prin acte caritabile pe teren și în afara acestuia. O echipa de baschet care a depasit si mutat normele baschetului clasic, fiind arhicunoscuta in cultura sportului si a divertismentului.

Fanii baschetului vor avea ocazia unică de a se apropia de acțiune, mai mult ca oricând. Noul turneu oferă fanilor oportunități multiple de a interactiona cu superstar-urile Globetrotters, în timpul meciului dar și după meci. Alăturați-vă faimosilor jucatori, in cadrul turneului Fan Powered World Tour!

Biletele pentru aceste evenimente-spectacol sunt disponibile in reteaua Eventim, unde fanii isi pot asigura si un loc la evenimentul exclusiv pre-joc “Globetrotters”, “Magic Pass”. “Magic Pass” oferă fanilor acces alaturi de star-urile echipei unde, impreuna cu acestia, vor invata trucuri, vor arunca mingea la cos si vor face fotografii pe teren. După meci, fanii sunt invitați să participe la o sesiune gratuită de autografe. Mai multe detalii despre acesta, accesati site-ul official Harlem Globtrotters, la sectiunea ‘Magic Pass’: https://www.harlemglobetrotters.com/magic-pass.


Bilete

Bilete adulti

  • Bucuresti Categoria VIP – 270 lei
  • Bucuresti Categoria I – 220 lei
  • Bucuresti Categoria II – 150 lei

Bilete copii

  • Bucuresti Categoria VIP – 135 lei
  • Bucuresti Categoria I – 110 lei
  • Bucuresti Categoria II – 75 lei

Cei care doresc sa achizitioneze un bilet Magic Pass, pretul acestuia este de 80 lei, care se adauga pretului normal al categoriilor respective.

Un eveniment prezentat de Marcel Avram, East European Production și D&D East Entertainment

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 29 noiembrie 2023

EUR 1 x EUR = 4,9725 RON
GBP 1 x GBP = 5,7376 RON
USD 1 x USD = 4,5419 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 29 noiembrie 2023

Acum la Bucureşti
1 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

Reducere 1% la PC Garage

Click pe imaginea de mai sus, sau foloseste codul FN7MKAFI in cosul de produse!

E-zine.ro is a Thomann Partner