Hellfest 2024 – Abonamente de 1 zi + Kerry King – Polyphia – 7weeks – Thron

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Hellfest 2024 – Abonamente de 1 zi + Kerry King – Polyphia – 7weeks – Thron

Așteptarea a luat sfârșit! Biletele pentru o singură zi la Hellfest 2024 vor fi puse în vânzare marți, 13 februarie, la ora 13:00, pe tickets.hellfest.fr.

Și vestile bune nu vin niciodată singure! Organizatorii profită de această ocazie pentru a anunța ultimii artiști care se alătură line-up-ului pentru ediția 2024:

Întoarcerea REGELUI! KERRY KING, legendarul chitarist al trupei acum desființate SLAYER, ne va onora cu prezența sa joi seara, pe Mainstage 1, cu noul său proiect (și într-o companie foarte bună)!

Virtuozii de la POLYPHIA și cocktailul lor instrumental exploziv de rock/metal/hip-hop/electro vor veni să hipnotizeze Mainstage 1, vineri.

Aceeași locație/aceeași zi, este revenirea celor de la 7WEEKS și a Stoner/Rock-ului lor în Clisson, după o apariție notabilă pe internet în timpul Hellfest From Home 2021.

În final, fanii sunetelor “malefice” vor fi încântați de sosirea black metaliștilor de la THRON, veniți din adâncurile Pădurii Negre, pentru a incendia scena “Temple”, duminică.

Anulari: din păcate, organizatorii regretă să anunțe anularea concertelor TRYGLAV (duminică/Templu) și CORROSION OF CONFORMITY (vineri/scena Valley). Înlocuitori pentru ei vor fi anunțați în curând.

See you in Hell!

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner