HEMI Incubator – primul program dedicat antreprenorilor din industria muzicala din Europa

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » HEMI Incubator – primul program dedicat antreprenorilor din industria muzicala din Europa

Pâ pe 10 aprilie antreprenorii si profesioniștii din industria muzicala din Europa Centrala si de Sud Est se pot înscrie in programul Hemi Incubator – primul program de tip incubator și accelerator pentru industria muzicală din regiune.

HEMI Incubator oferă instrumente, îndrumare, expertiză și o rețea prin intermediul cărora profesioniștii din industria muzicală și antreprenorii din Europa Centrală și de Sud-Est (ECSE)  se pot dezvolta și își pot elabora produsele, serviciile și ideile. Aceștia vor putea sa înțeleagă mai bine sectorul muzical internațional, aflat în continuă schimbare, vor avea oportunitatea de a se conecta cu profesioniști importanți din domeniu și de a accesa granturi de sprijin.

HEMI Incubator este o nouă schemă hibridă de training, împărțită în 2 fluxuri:

 1. Programul Accelerator cu durata de 3 luni destinat unui număr de 20 de antreprenori care au o idee de business/un proiect și au nevoie de sprijin pentru a o transforma într-un produs sau serviciu tangibil dedicat industriei muzicale.
 2. Programul Incubator cu durata de 6 luni destinat unui număr de 10 startup-uri/IMM-uri care oferă soluții sustenabile pentru sectorul muzical și solicită sprijin pentru a-și sustine dezvoltarea.

HEMI Incubator își propune să ofere rezultate cuantificabile celor înscriși, motiv pentru care colaborează atât cu mentori și experți de top din industrie, cât și cu unele dintre cele mai active și orientate către rezultate organizații din Europa cum ar fi: Found.Ation (GR), IMPALA (EU),  Music Innovation Hub (IT), Music Tech Europe (EU),Startup Wise Guys (EE).

 

Proiectele, startup-urile și IMM-urile selectate vor beneficia de:

 • Mentorat unu la unu;
 • Workshop-uri pe teme specializate de business
 • Acces la piețele muzicale din Europa Centrala si de Est;
 • Evenimente de networking și sesiuni de pitching
 • Acreditare pentru conferințele dedicate industriei muzicale și festivalurile de showcase partenere HEMI
 • Matchmaking cu profesioniști importanți din industrie pentru a crea relații sinergice
 • 6 granturi de sprijin pentru proiecte/companii

Cine poate aplica?

 • Profesioniști din industria muzicală, liber profesioniști sau companii mici și mijlocii (ex. agentii de management / booking / agenții de marketing, comunicare licensing / publishing / companii de copyright , organizatori de concerte/ case de discuri si de  producție etc.)
 • Profesioniști din domeniul afacerilor care oferă soluții sustenabile sectorului muzical (ex. SaaS, blockchain, AR, AI, ticketing, avocați specializați în industria artelor spectacolelor etc.)
 • Antreprenori care vor sa creeze un nou serviciu, produs sau o nouă companie aferentă sectorului muzical
 • Companii înregistrate în una din cele 9 țări HEMI (Cehia, Estonia, Grecia, Ungaria, Macedonia de Nord, Polonia, România, Serbia, Slovenia)
 • Cetățeni ai uneia din cele 9 țări HEMI care locuiesc oriunde în Uniunea Europeană, UK și țările EFTA.

Înscrierile se completează aici pana pe 10 aprilie: ​https://hemimusichub.com/hemi-incubator-2022-open-call/

 

Despre Hemi Hub for the Exchange of Music Innovation (Hemi)

HEMI este o inițiativă a 10 organizații din domeniul muzicii din Europa Centrală și de Sud-Est (ECSE), cofinanțată de programul Creative Europe al Uniunii Europene și are scopul de a dezvolta modele de business inovatoare și de a susține artiști și profesioniști din industria muzicală.

Află mai multe aici: www.hemimusichub.eu

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 12 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9767 RON
GBP 1 x GBP = 5,8931 RON
USD 1 x USD = 4,6295 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 12 iunie 2024

Acum la Bucureşti
22 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner