Holly Humberstone lansează single-ul “Haunted House”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Holly Humberstone lansează single-ul “Haunted House”

Casa copilăriei lui Holly Humberstone este o casă ciudată, ciudată, ciudată. Utilizată anterior ca locuință de servitori pentru un castel din apropiere, se prăbușea în jurul familiei artistei. Părțile sale cele mai interesante, salvate de hoardele de viori vechi pe care tatăl lui Holly le-a întins în jurul locului, sunt în straturile sale subterane. Există o temniță și o cameră plină de cârlige de carne și un climat atât de umed. Prietenilor săi li se pare întreaga casă atât de înfiorătoare încât au căutat mereu scuze pentru a nu dormi acolo.

Asculta melodia aici: https://umusic.lnk.to/HHHauntedHousePR

Holly Humberstone a declarat despre noua piesa:

„Am scris această melodie despre casa veche și plină de personalitate în care am crescut. Casa este o parte atât de importantă pentru familia noastră. Casa din copilărie era locul în care noi toţi ne conectăm, doar că vechimea acesteia ne făcea pe toţi să ne gândim la momentul plecării. Aceasta casă reprezintă pentru mine simbolul copilăriei.”

Holly Humberstone lansează single-ul “Haunted House”

Astăzi, Holly se simte foarte influenţată de casa în care a copilărit. Muzica şi identitatea vizuală a acesteia sunt inspirate de copilăria lui Holly. EP-ul de debut, “Falling Asleep At The Wheel”, a acumulat deja peste 100 milioane de stream-uri, iar piesa “Haunted House” este prima melodie dupa proiectul prin care a debutat in muzica.
Holly a atras atentia cu primul ei EP, iar BBC Sound of 2021 a recunoscut-o ca noile talente din muzica. Aceasta a primit laude din partea Amazon Music ,Apple si DSCVR, ca fiind o artista ce trebuie urmarita in 2021, avand performance-uri live si la Jimmy Kimmel Live si The Late Late Show with James Corden.

Urmareste videoclipul aici :

 

 

Pasiunea lui Holly se extinde către toate valentele artei și identității sale, inclusiv la hotărârea ei de a ajuta cauzele în care crede. Adesea împrumutând hainele surorii sale în videoclipuri muzicale, Holly a decis să creeze magazinul Fifth Sister Swap pentru a schimba aceste articole cu fanii și a încuraja sustenabilitatea și reciclarea modei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner