Holograf te invita la un concert-eveniment, alaturi de Orchestra Simfonica a Filarmonicii “George Enescu”

Holograf te invita la un concert-eveniment, alaturi de Orchestra Simfonica a Filarmonicii “George Enescu”

Holograf, una dintre cele mai iubite trupe de rock din Romania, va asteapta sa le fiti alaturi pe 19 februarie 2020 la Sala Palatului unde, alaturi de Orchestra Simfonica a Filarmonicii “George Enescu”, vor prezenta un nou concept de spectacol ce imbina ritmuri de rock cu acorduri simfonice. Alatui de trupa, pe scena vor fi prezenti inca 40 de instrumentisti ai filarmonicii, iar impreuna vor asigura un spectacol unic.

Este pentru prima oara cand formatia Holograf organizeaza un concert de o asemenea anvergura, in care hituri precum “Sa nu-mi iei niciodata dragostea”, “Esti asa frumoasa”, “Cat de departe”, “De cate ori sa te iubesc” sau “Pierd inaltimea din ochii tai”, vor fi reinterpretate intr-o forma in care nu au mai fost auzite pana acum. Trupa ne promite un eveniment de neuitat, ce va ramane intiparit in mintea si in inimile iubitorilor de muzica adevarata.

Spectacolul va avea loc pe data de 19 februarie, ora 20:00, la Sala Palatului. Biletele pot fi gasite aici: https://bilete.sublime.ro/bilete-concert-holograf-la-sala-palatului-classic-rock-49771/

Haideti sa adaugam acest concert la toate amintirile minunate legate de Holograf, adunate de-a lungul timpului.

Holograf este una dintre cele mai longevive si valoroase trupe romanesti, care tine mereu pasul cu schimbarea, dar isi pastreaza de fiecare data autenticitaea. Dupa 40 de ani de succes continuu, Holograf face istorie cu acest concert complex si memorabil, pentru a-si rasplati publicul devotat.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole