Horatiu Malaele Ultimul Spectacol – “Sunt Un Orb” – La Cinema Patria

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Horatiu Malaele Ultimul Spectacol – “Sunt Un Orb” – La Cinema Patria
Data Vineri, 22 Mai 2015
Ora 19:00
Locatie Cinema Patria Bucuresti, Români, Romania
Adresa Bd. Magheru nr. 12-14, sector 1

Pe 22 mai 2015, Horaţiu Mălăele vă aşteaptă la Cinema Patria (ora 19.00).
Spectacolul va fi urmat de proiecţia filmului “Funeralii fericite”.

Recitalul ”Sunt un orb”, ilustrat cu brio de actorul Horaţiu Mălăele va străluci încă o dată pe scena cinematografului Patria din capitală. Ultima întâlnire din acest sezon a marelui actor cu publicul, se va produce, vineri , 22 mai, începând cu ora 19:00 in acelasi cadru plin de umor.

Actorul, regizorul, pictorul, scenaristul şi scriitorul Horaţiu Mălăele produce valuri de admiraţie în rândul . Aplauzele indelungi, mesajele și susţinerea spectatorilor îl determină să revină pe scenă cu deosebită plăcere.

Adoptând o ţinută relaxată, cu pantalonii lui lungi şi mâinile în buzunar, Horaţiu Mălăele îşi va întâmpina spectatorii cu glume tandre, cum ar fi: ”M-am născut în România. De ce? Am vrut să fiu mai aproape de mama”. Din “dragoste pentru guvern şi pentru partid”, din “dragoste animalieră” sau pur şi simplu din dragoste pentru cultură, îndrăgitul actor Horaţiu Mălăele îi invită pe bucureşteni să savureze o seară plină de umor cu poezii de calitate, glume la care se râde în hohote, ironii fine sau momente de mare profunzime artistică. În plus, spectatorii vor putea viziona în mod gratuit de proiecţia filmului ”Funeralii fericite”.

Pentru mulţi, este unul dintre cele mai bune filme româneşti ale anului trecut, o comedie neagră cu foarte multe momente de excelenţă în actorie, pentru care însuşi Horaţiu Mălăele face un rol remarcabil. Povestea recompune cu mult umor o lume stranie, populată de personaje ciudate: unul îşi pierde capul când aude de Revoluţia Franceză, altul a văzut “Basic Instinct” de atâtea ori, încât îi cunoaşte toate dedesubturile lui Sharon Stone, apar instalatori polonezi, ruşi beţivani, chinezi suicidari şi ghicitoare exotice, iar printre ei se insinuează, cuminte şi aşezat, un produs al Carpatiei predecembriste.

Biletele pentru ultima reprezentatie a recitalului ”Sunt un orb” sunt disponibile la preţurile de 39 lei pentru locurile de la balcon şi 49 de lei pentru cele amplasate la parter şi se pot achiziţiona de la casa de bilete a cinematografului Patria, agentiile Eurolines si TUI TRAVELCENTER, Libraria Eminescu si Unirea Shopping Center (parter). Totodata, acestea pot fi procurate si prin intermediul platformei online www.ticketnet.ro .

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
17 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner