Horia Brenciu pregateste primul album muzical

Dupa 15 ani de entertainment, atat pe micile ecrane cat si pe scena, mereu efervescentul Horia Brenciu se pregateste sa lanseaze, impreuna cu MediaPro Music, propriul album de muzica. Desi Horia Brenciu nu este novice in materie de cantat, materialul discografic care va fi lansat pe piata la inceputul anului viitor reprezinata debutul sau muzical cu piese originale.

Albumul la care a contribui si Horia Brenciu cu sugestii, cuprinde 11 melodii compuse de Cristi Cretu, chitaristul trupei HB orchestra si il entuziasmeaza foarte tare pe artist: "De 8 ani, de cind am inceput sa cint cu orchestra, publicul a beneficiat din partea mea doar de cover-uri, adica melodii internationale, de la Sinatra pina la Robbie Williams, de la James Brown la Lionel Richie…

Pe acest album, sunt incluse piese originale, special compuse pentru acest proiect! Ma veti regasi in toate piesele, asa cum n-ati facut-o niciodata!" a declarat Horia. Genurile muzicale care definesc acest album sunt funk si soul, iar primul single extras de acest material va fi lansat pe piata la sfarsitul acestui an.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole