Iepurasul Catalina Toma

Iepurasul Catalina Toma s-a indragostit de Timbaland?

Ei si daca toata lumea se intreaba de ce i se spune Cristinei Spatar, „printesa R&B”, ei bine acest lucru s-a intamplat pentru ca titulatura de „regina” a acestui gen de muzica a fost luat de Catalina Toma.

Desi a lipsit sase ani de pe scena muzicala romaneasca, dar si din viata mondena, cantareata a marturisit ca nu a parasit niciodata Romania, in ciuda speculatiilor care s-au facut pe seama ei. Si daca pe plan profesional lucrurile merg bine, cantareata urmand sa isi lanseze in curand un nou album, pe plan sentimental Catalina a tinut sa lase o urma de mister.

Desi se speculeaza ca s-ar fi cuplat pe internet cu celebrul compozitor Timbaland, vedeta a negat acest lucru, recunoscand insa ca are un iubit de culoare din America, pe care nu l-a vazut niciodata pana acum. „Mi-au placut intotdeauna negrii”, a recunoscut ea in cadrul unei emisiuni.

Ceea ce s-a cam uitat insa este ca interpreta melodiei „Imi fac de cap” a fost a doua prezenta din Romania din revista iepurasului cu papion. Catalina nu crede insa ca ii vor mai fi admirate vreodata formele in publicatia amintita: „Nu stiu daca as mai poza vreodata dezbracata, depinde de oferta. Oricum trebuie sa fie o suma mare. Peste 100.000 de euro. Dar cum in Romania nu exista acest buget, probabil ca nu voi mai accepta niciodata”.

Spre deosebire de „inamica” ei de scena, Catalina a marturisit ca si-a facut doua operatii estetice: „La nas si la buzite si daca o sa mai am lipsa de ceva, o sa mai fac”. Un lucru este cert insa: in ciuda faptului ca a lipsit atat de mult de pe scena muzicala, vocea Catalinei a ramas in memoria celor care au indragit-o. Oare am putea spune acest lucru si despre alte „vedete” disparute?

Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe