În 2022, Hellfest aduce 350 de trupe pe scenele sale

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » În 2022, Hellfest aduce 350 de trupe pe scenele sale

Octombrie 2019: Hellfest 2020 era “epuizat” într-un timp record! În acel moment nimeni nu bănuia că o pandemie va zgudui în curând planeta.

Aprilie 2020: în fața evenimentelor, asociația Hellfest Productions este forțată să amâne ediția 2020 pentru iunie 2021… În acel moment… Știti restul… În februarie 2021, Hellfest este unul dintre primele mari festivaluri care își asumă responsabilitățile prin decizia de a amâna din nou ediția 2020 până în 2022, refuzând să-și reducă tonajul. O decizie cu atât mai dureroasă intrucât, de câteva luni, Ben Barbaud și echipele sale lucraseră deja la ideea de a oferi ceva „special” unui public lipsit de concerte de luni prea lungi…

Astăzi, Hellfest anunță oficial: în 2022 Hellfest va dubla miza oferind, pe lângă „ediția 2020” amânată de două ori, un al doilea weekend dedicat în întregime muzicii extreme. De-a lungul lunilor, această idee complet nebună de a adăuga o a doua ediție în urma primei, a devenit o realitate foarte concretă din punct de vedere tehnic și artistic. În perioada 17-19 iunie, apoi 23-26 iunie, Hellfest va lua deci provocarea de a programa, pe parcursul a 7 zile, peste 350 de trupe! Ceva care nu s-a făcut niciodată în Franța sau chiar în Europa!

Veștile bune nu vin niciodată singure, de asemenea, în 2022 festivalul va putea în sfârșit să-i întâmpine pe Metallica! Considerat unul dintre cele mai mari grupuri din lume, cvartetul californian este unul dintre grupurile pe care publicul a visat să le aplaude într-o zi în Clisson. Dar acest eveniment excepțional nu trebuie să umbrească bogăția și diversitatea restului afișului… afișelor…!

Să ne întoarcem la weekend-ul inițial „sold out”. Dacă criza globală a forțat din păcate System of a Down, Puscifer, Infectious Groove, Incubus și câțiva alții să anuleze / amâne turneul lor în Europa, gama rămâne 90% intactă cu Faith No More, Judas Priest, Deftones, Deep Purple, Korn, Megadeth, Dropkick Murphys, Airbourne, Offspring, Social Distortion, Killing Joke, la care s-au adăugat Avenged Sevenfold și Five Finger Death Punch, pentru a numi câteva.

Nou pentru Hellfest, al doilea weekend se va răspândi pe 4 zile, cu un program complet diferit față de cele trei zile anterioare. Într-adevăr, doar Airbourne, Megadeth și Killing Joke vor fi prezenți din nou alături de, în ordinea apariției, Scorpions, Wardruna (cu un spectacol special organizat pentru ocazie), Helloween (în forță), Rise Against, Nine Inch Nails (pentru o performanță unică în Europa), Ministry, Alice Cooper, Bad Religion, Guns N’Roses (pentru prima dată în Clisson cu Axl, Slash și Duff), Nightwish, Black Label Society, Avatar, Sabaton, Bring Me The Horizon, Mercyful Fate și, prin urmare, Metallica, care se va termina cu stil în aceste 7 zile de nebunie.

Prin urmare, pentru aniversarea a 15 ani, Hellfest oferă nu unul, ci două festivaluri! Dacă lucrurile sunt clare din punct de vedere artistic, suntem conștienți de faptul că această adăugare ridică o mulțime de întrebări în rândul publicului, chiar și în ceea ce privește logistica.

Acesta este motivul pentru care data vânzării abonamentelor de 4 zile pentru al doilea weekend a fost stabilită pentru miercuri, 7 iulie, la ora 13:00, astfel încât participanții la festival să poată anticipa organizarea sărbătorilor, excursiilor și, dacă nu sunt la camping, cazarea lor.

Rețineți că deținătorii unui abonament pentru ediția 2020, care, prin urmare, este amânată de două ori, vor avea acces privilegiat, timp de 24 de ore, la o pre-vânzare care va fi lansată marți, 6 iulie, la ora 13:00.
Această opțiune își propune să mulțumească tuturor celor care ne-au sprijinit preferând să-și păstreze permisul 2020 pentru aproape doi ani. Din multe motive, atât tehnice, cât și economice (imposibil de înlocuit un abonament de 3 zile cu un abonament de 4 zile), un schimb de la un weekend la altul nu este posibil.
În plus, acest avantaj, strict limitat la achiziționarea a maximum 2 permise de persoană, este destinat doar celor care și-au cumpărat oficial locul, online, în octombrie 2019. Biletele au fost revândute prin intermediul site-ului Ticketswap sau a căror rambursare a fost revendicate (în 2020 sau 2021) nu vor fi afectate de această prevânzare „specială”.

Prețul abonamentului de 4 zile este de 289 EUR, cel al abonamentului de 1 zi va fi de 105 EUR (fără taxe de închiriere).

Pe de altă parte, dacă site-ul festivalului va fi închis între cele două weekend-uri, doar pentru a restabili o anumită ordine, Metal Corner și camping vor rămâne deschise pe 20, 21 și 22 iunie. Desigur, deja lucrăm la diversele activități care vor fi oferite participanților la festival care vor sta 10 zile în Clisson. Mai mult, aceste activități se pot extinde dincolo de terenul festivalului, în oraș, dar și în întreaga regiune. Amintiți-vă că plajele si Coasta Atlanticului nu sunt departe.

De asemenea, dorim să profităm de acest comunicat de presă pentru a mulțumi încă o dată publicului pentru sprijinul lor neclintit în această perioadă lungă și plina de incercari pe care tocmai am trăit-o. De asemenea, am dori să asociem cu aceste mulțumiri mass-media, partenerilor și profesioniștilor care au păstrat „secretul”, astfel încât să putem anunța această mare revenire în felul nostru, pentru a împărtăși toate aceste informații prețioase fanilor festivalului nostru și din această muzică live, pe care ne-a scăpat-o atât de mult în aceste săptămâni nesfârșite de închidere.

În zilele, săptămânile și lunile următoare, vor fi comunicate mai multe informații prin intermediul rețelelor noastre oficiale.

Între timp, vă dorim un weekend excelent la sunetele festivităților la https://fromhome.hellfest.fr/ unde, pe lângă diferite arhive, vi se oferă 22 de concerte inedite, precum și conținut original Hellfest. Profitați de ocazie pentru a începe încălzirea acasă pentru maratonul de metal care ne așteaptă în 2022. ..

7 zile, 350 de grupuri! Iadul s-a întors! Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem acolo.

Rămâi puternic. Stai in siguranta!

Echipajul Hellfest

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 17 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8284 RON
USD 1 x USD = 4,6818 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 17 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
20 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner