In cel mai recent single al sau, Mihai Chitu este “In al noulea cer”, alaturi de DOMG

Mihai Chitu a lansat un single nou , “In al noualea cer”, in colaborare cu cei doi baieti de la DOMG.

Piesa are un mesaj sensibil exprimat prin versuri ce redau cele mai frumoase sentimente pentru o iubire din trecut, dar si regretul pentru un sfarsit inevitabil. Piesa “In al noualea cer” este produsa de DOMG, iar textul este tot marca membrilor DOMG.

Mihai Chitu este actorul principal din videoclipul piesei, iar cadrele succesive alb-negru si color accentueaza si transmit ideea si starea piesei.

“Am lucrat cu mult drag la aceasta piesa si imi place mult cum a iesit. Sunt entuziasmat si bucuros de aceasta colaborare, m-am simtit foarte bine in studioul baietilor. Sper sa fie si pe placul publucului, imi doresc foarte tare asta” ! a spus Mihai Chitu.

“Ne-am bucurat enorm sa putem lucra cu Mihai Chitu, una dintre cele mai bune voci din Romania. Ne intelegem foarte bine si cu siguranta vor urma si alte colaborari impreuna. Piesa “Al noualea cer” este o piesa speciala pentru noi, o piesa pe care am compus-o intr-o sesiune de scriere din aceasta iarna si este o compozitie in care am pus mult suflet. Speram sa ajunga la inimile celor care o vor asculta!“, au declarat baietii de la DOMG – Mihai Gruia si Dorian Oswin.

Vezi videoclipul piesei aici:

Descarca/Asculta Mihai Chitu feat. DOMG – “In al noualea cer”:

https://MediaPro.lnk.to/MihaiChituDOMG-InAlNoualeaCerNe

Mai multe informaţii găsiţi aici:

https://www.facebook.com/MihaiChituOfficial

https://www.facebook.com/DOMGmusic

https://www.facebook.com/MediaProMusicRomania

https://www.facebook.com/umusicro


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole