Inca 4 speakeri anuntati la WordCamp Bucharest 2016

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Inca 4 speakeri anuntati la WordCamp Bucharest 2016

Suntem incantati sa va prezentam inca 4 speakeri din Romania si nu numai, ce isi vor impartasi experienta la WordCamp Bucharest!

Unii dintre acestia vor prezenta subiecte importante pentru profesionisti (legate de servicii si unelte WordPress), in timp ce altii vor impartasi sfaturi utile pentru cei mai non-tehnici.

Asadar, sa le uram bun venit impreuna!

1383230_10201276609611955_1092688161_nIn primul rand, il avem pe Marius Vetrici. Daca ati fost la cel putin un Bucharest WordPress Meetup in trecut, sansele sunt ca deja sa il cunoasteti. Marius este gazda si co-organizatorul Bucharest WordPress Meetup si un suporter in comunitatea WordPress. El detine un doctorat in afaceri informatice si, ca antreprenor software, a ajutat peste 800 clienti ca sa isi atinga scopurile in ultimii 13 ani.

Marius s-a indragostit de WordPress inca din 2006 cand si-a deschis primul blog despre antreprenoriat. Mai tarziu a fondat WPRiders, o agentie tehnica WordPress focusata pe atingerea scopurilor clientilor sai. Dupa ce a lansat mai multe produse pentru piata locala si internationala, agentia lui Marius ofera servicii WordPress pentru piata globala. La WordCamp Bucharest, el va vorbi despre Moving from software products to WordPress services, unde ne va impartasi niste lectii invatate de-a lungul timpului.


unnamedIvana Ćirković vine din Belgrad, Serbia,si in prezentarea sa ne va vorbi despre implicarea personala in WordPress: How I met your WordPress. Fiind fondatoarea agnetiei digitale de marketing KickStart.rs si avand o revista online pentru femei OrganVlasti.com, Ivana face parte din ecosistemul WordPress dintr-o perspectiva non-technica. Vorbind despre experienta ei cu WordPress, Ivana doreste sa ii inspire si pe altii sa faca parte din aceasta comunitate ce creste in fiecare zi, si sa impartaseasca informatia.


c_turcuDaca ati mai fost la intalnirile WordCamp precedente, e posibil sa fi auzit deja de Ciprian Turcu din Cluj-Napoca, avand 3 prezentari la activ. Ciprian lucreaza cu WordPress din 2007 si in prezent este developer la Fortech, Cluj. El detine si o agentie de servicii/pluginuri la admin-builder.com. In speech-ul sau despre The tool that builds the tool, Ciprian va vorbi despre utilitatea uneltelor in procesul de creare a pluginurilor si a temelor intr-un ritm mai rapid. Folosind unetele ca niste scurtaturi, in locul metodelor traditionale (de la zero), Ciprian ne va arata cum orice programator WordPress poate salva timp si crea lucruri de calitate.


urlContinuand discutia despre optimizarea workflow-ului, Aleksander Kuczek (Polonia, CEO la Perfect Dashboard) va discuta despre Turning WordPress maintenance into a money-making machine. Daca nu sunteti incantat de administrarea site-urilor, atunci trebuie sa vedeti aceasta prezentare. El promite ca oricine poate transforma mentenanta WordPress intr-o afacere. Veti invata diferenta intre crearea si mentenanta site-urilor, cum sa organizati mentenanta mai eficient si alte lucruri interesante si utile.

Biletele pentru for WordCamp Bucharest 2016 sunt disponibile si deja o parte sunt rezervate. Asigurati-va locul din timp prin cumpararea unui bilet la eveniment!

Programatori, oameni de afaceri sau pur si simplu iubitori de WordPress, sunteti bineveniti sa descoperiti lucruri noi despre WordPress!

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner