Intre 31 iulie si 6 august este Saptamana MALAELE la Teatrul National din Bucuresti

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Intre 31 iulie si 6 august este Saptamana MALAELE la Teatrul National din Bucuresti

Intre 31 iulie – 6 august 2017 sunteti invitati la Saptamana MALAELE – un maraton teatral de exceptie la Teatrul National din Bucuresti.

Dupa succesul rasunator al spectacolelor programate in preajma zilei sale de nastere, Horatiu Malaele anunta o surpriza de proportii pentru vara acestui an: in 2017 foarte indragitul actor si regizor isi va sarbatori ziua de nastere cu ceea ce am putea numi o petrecere gigantica! Vor fi nu una, doua ori trei reprezentatii aniversare, ci sapte aparitii consecutive, in spectacole de mare succes, pe scena Nationalului bucurestean!

Programul Saptamanii MALAELE este urmatorul:

31 iulie 2017 – REVIZORUL – comedie spumoasa de situatie, generata de aparitia intr-un oras de provincie a unui calator venit  din “capitala”, care este luat drept un revizor asteptat in inspectie.

In distributie: Horatiu Malaele, George Mihaita, Virginia Mirea, Delia Seceleanu, Valentin Teodosiu, Vladimir  Gaitan, Gheorghe Danila, Serban Georgevici, Eugen Racoti, Niculae Urs, Florin Dobrovici, Dragos Huluba, Bogdan Ghitulescu, Ana Maria Lazar.

1 si 2 august 2017 – DINEU CU PROSTI – un festin comic de mare calibru, in care prostia inocenta si umorul burlesc sunt ingredientele cheie.

In distributie: Horatiu Malaele, Ion Caramitru, Medeea Marinescu / Aylin Cadir, Alexandru Bindea, Costina Ciuciulica / Teodora Mares, Dorin Andone / Tomi Cristin si Alexandru Georgescu. Regia: Ion Caramitru.

3 august 2017 – CARAMITRU MALAELE – CATE’N LUNA SI IN STELE,

Un seducator duel de poezie, fabule, vorbe de duh, povestiri si amintiri, completat de participarea extraordinara a violoncelistului Adrian Naidin.

In distributie: Horatiu Malaele, Ion Caramitru.

4 august 2017CAFENEAUA – un regal actoricesc in trei tablouri in care se impletesc rasul, lacrimile si ironia existentei umane.

In distributie: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Emilia Popescu.

5 august 2017 – VALEA CU PARFUM DE FLORI SI ZUMZET DE ALBINE –  o comedie savuroasa despre rolul femeii si al barbatului, o ocazie rara de a ii vedea pe scena impreuna pe Horatiu  Malaele si pe fiul sau Bogdan.

In distributie: Horatiu Malaele, Meda Victor, Bogdan Malaele.

Regia: Horatiu Malaele.

6 august 2017 – PODU’ – un spectacol emblematic in care un intelectual neinteles, un indragostit, si o artista trec prin situatii de un absurd si un umor coplesitor, stand la coada in fata mortii.

In distributie: Horatiu Malaele, Meda Victor, George Ivascu.

Regia: Horatiu Malaele.


Toate spectacolele din Saptamana Malaele au loc la Sala Mare a Teatrului National Ion Luca Caragiale, incepand cu ora 20:00. Biletele se gasesc la casa de bilete a Teatrului National si online pe startickets.romystage.roblt.ro si bilete.ro.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner