Ioana Ignat “Nu mai e” in friguroasa Islanda

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Ioana Ignat “Nu mai e” in friguroasa Islanda

 Dupa ce a cucerit topurile muzicale cu hit-ul „Doar pe a ta“, alaturi de Edward Sanda si a obtinut un succes impresionant cu emotionantul “Nu ma uita”, peste 25.000.000 de vizualizari pe canalul ei de YouTube, Ioana Ignat lanseaza single-ul si videoclipul piesei “Nu mai e”.

Ioana isi surprinde din nou fanii cu o piesa de dragoste “altfel”, care va fi in curand pe buzele tuturor. Single-ul “Nu mai e” spune povestea unei relatii plina de minciuni, in care ea este orbita de dragoste si continua sa creada “in tot ce inseamna doi”.

Sensibilitatea regasita in “Nu ma uita” este transformata acum de sound-ul pop care te face sa o reasculti, provocand dependenta. Versurile au fost scrise de Luisa Luca (Minelli) si Ioana, iar producatorii sunt Alexandru Antonescu, Catalin Tamazlicaru, Ionut Rad si Ioana Ignat.

“*Nu mai e* vorbeste despre increderea oarba pe care o pui intr-o relatie, chiar ‘daca nu mai stii ce e adevarat’. Sa te increzi orbeste in cineva este o dovada clara de curaj, iar curajul, uneori, se rasplateste cu dezamagire. Doar o fiinta naiva isi poate asuma un asemenea risc, dar, de cele mai multe ori, a crede in cineva nu e o dovada de naivitate, este ca o sentinta continua la suferinta”, declara Ioana Ignat.

Dezamagirea din spatele versurilor este transpusa in imagini printr-un videoclip filmat in friguroasa Islanda. Regizat de Ionut Trandafir (Trandafilm), clipul completeaza starea de singuratate in imagini care iti taie respiratia. Simbolistica din spatele acestuia este ca fiecare despartire te ingheata, iar singuratatea te face sa te simti mic, stergand totul in jur, transformand totul in nuante triste.

Ioana Ignat este revelatia anului 2017 in muzica romaneasca, venind cu o imbinare perfecta de frumusete, timbru inconfundabil si piese in care te poti regasi cu usurinta. Ioana reuseste sa isi surprinda de fiecare data fanii, iar “Nu mai e” are toate ingredientele pentru a ajunge rapid la inimile lor. 

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 24 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9729 RON
GBP 1 x GBP = 5,9082 RON
USD 1 x USD = 4,5749 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 24 iulie 2024

Acum la Bucureşti
27 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner