Irish Music Party in Zappa Rock & More, cu Blackbeers

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Irish Music Party in Zappa Rock & More, cu Blackbeers

Vineri, 23 Ianuarie, orele 21 – Zappa Rock & More – Bucuresti

 “Dance as if no one is watching,
Sing as if no one is listening,
And live every day as if it’s your last”.

       Hei! Suntem trupa Blackbeers (Irish/Celtic Rock & Punk) si te invitam la o seara cu totul speciala!

Vino pe 23 ianuarie in Club Zappa Rock & More si noi te cinstim cu ‘’Blackbeers’’ unplugged. In schimb, lasa emotiile acasa si canta alaturi de noi sau prietenii tai ori instrumentul preferat! Microfonul va fi deschis pentru tine iar concertul propriu-zis va fi urmat de jam-session si Live Irish Karaoke.

Intrarea este libera, insa te rugam sa-ti rezervi locul anticipat.

Cheers with Blackbeers and…may your glasses be ever full!:)

Info:

Sambata – 23 ianuarie 2015, orele 21

Zappa Rock & More Club – Bucuresti

Str. Dimitrie Giurescu nr. 2 (zona Piata Romana)

Concert unplugged BLACKBEERS (Irish/Celtic Rock & Punk)

Trupa Blackbeers , https://www.facebook.com/blackbeerscom

Open Mic

Jam Session

Irish Karaoke

Intrare libera!

Rezervari: tel.0725 592 772

Scurt istoric:

Formatia infiintata in Oradea in 1999 de Peter Moynahan (liderul trupei), isi incepe activitatea cantand muzica traditionala irlandeza intr-un format acustic. Este prima formatie de acest gen lansata oficial in Romania, nascuta din ideea lui Peter de a face mai cunoscute traditiile si muzica unui popor al carui spirit se regaseste si in arborele sau genealogic, o strabunica a sa avand origini irlandeze.

Din anul 2005 trupa abordeaza genul celtic-rock si, dupa o intrerupere de 2 ani (2008-2009), timp in care isi muta resedinta in Bucuresti, reapare pe scena in martie 2010, cu ocazia Zilei Irlandei, intr-o componenta aproape noua, de data aceasta intr-o maniera de Celtic/Irish rock si influente punk.

Componenta actuala a trupei este: Peter Moynahan – voce, chitara; Sabin Mihoc – chitara; Valentina Cotofana – vioara; Alia Talos – voce, percutii; Adi Comorasu – bass, Luca Sfura – cajon, Razvan Staicut – tobe, percutii.

In primii ani de activitate trupa lanseaza un material Demo -“A Taste of Irish Music” (2001) imprimat pe caseta audio si 2 albume muzicale: “Drink the Night Away”(2002) si “Cuig” (2004).

In luna martie 2013 trupa Blackbeers lanseaza un nou EP ce poarta titlul “Fairy Tale … on Paddy’s Day” si contine 5 piese in stil Celtic-rock.

Toamna anului 2014 marcheaza aniversarea celor 15 ani de ativitate a trupei. Cu aceasta ocazie trupa a organizat un turneu national intitulat The Anniversary Ball.

Trupa colaboreaza cu diverse grupuri de dansuri irlandeze, infiintate in ultimii ani in Romania, realizand spectacole complexe de muzica si dansuri irlandeze live.

Mai multe detalii despre istoricul si componenta trupei gasiti accesand site-ul: Trupa Blackbeers iar activitatea trupei o puteti urmari intrand si pe pagina oficiala de Facebook: https://www.facebook.com/blackbeerscom.

Rockul celtic este o forma de folk-rock cu influente celtice, popular inca din anii ’70. Se bazeaza pe muzica traditionala irlandeza, scotiana, galeza sau bretona dar intr-o orchestratie rock. Dupa ce veteranii Thin Lizzy, The Pogues, Fairport Convention sau Tri Yann au facut istorie, in SUA a aparut si ramura de Irish-punk cu noile vedete Flogging Molly, Dropkick Murphys sau The Tossers. Piese celebre irlandeze, intruchipand spiritul irlandez in deosebitele sale ipostaze sunt interpretate intr-un stil personalizat.

“Berile Negre” asteapta sa fie savurate cu fiecare ocazie ce apare atat in puburi cat si la festivaluri sau petreceri speciale.

Mottoul lor este :

In Heaven there is no beer

That’s why we drink it here
And when we’re gone from here
Our friends will be drinking all the beer…”

Trupa Blackbeers, https://www.facebook.com/blackbeerscom

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9758 RON
GBP 1 x GBP = 5,7677 RON
USD 1 x USD = 4,6712 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
11 °C

Ploaie moderată

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner