IRON MAIDEN la București – ultimele bilete la categoriile Aces High și The Beasts

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » IRON MAIDEN la București – ultimele bilete la categoriile Aces High și The Beasts

Daca vreti sa prindeti loc in fata la concertul Iron Maiden, acum este momentul!

Ultimele bilete la categoriile Aces High și The Beasts pentru IRON MAIDEN la București pot fi cumparate online, de la adresa:

https://www.iabilet.ro/bilete-iron-maiden-romexpo-68757

Va reamintim ca legendara trupa britanica, IRON MAIDEN, va canta la Romexpo pe 26 mai 2022, in aer liber! Invitatii speciali la Bucuresti sunt germanii de la Lord Of The Lost care vor canta in deschiderea concertului.

Show-ul din turneul “Legacy of The Beast” a fost deja vazut de aproape doua milioane de fani din intreaga lume, fiind considerat atat de acestia cat si de jurnalisti una dintre cele mai extravagante si spectaculoase interpretari live din punct de vedere vizual, cuprinzand hituri din intreaga cariera a formatiei.

Show-ul din 2022 va cuprinde si piese de pe noul album de studio, “Senjutsu“. Formatia a urcat pe scena ultima data in Romania in 2016, deci acum va fi pentru prima oara cand fanii romani vor putea fi martori la celebrul show Legacy si vor auzi in premiera live piese ale trupei.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 28 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9686 RON
GBP 1 x GBP = 5,8072 RON
USD 1 x USD = 4,5785 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 28 februarie 2024

Acum la Bucureşti
15 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner