iTalent – concurs pentru DJ, prima ediție

Prima pagină » Noutăţi » iTalent – concurs pentru DJ, prima ediție

iCentre România și Best Music Live Concerts invită toți DJ -ii talentați din țară la prima competitie de mix pe iPad sau iPhone din România .

iTalent sa fii DJ? iCentre invită toți DJ-ii din România, indiferent dacă au deja ani de experiență sau dacă sunt la început de drum, să participe la prima competitie a mix-ului de pe iPad sau iPhone din Romania. Concursul este deschis tuturor celor care vor să evolueze în fața miilor de participanți la festivalul SHINE ce va avea loc la Bucuresti pe 1 si 2 iulie.

“iTalent este mai mult decat o competitie, este o idee cool, îndrăzneață și inovatoare ce sperăm să câștige cât mai mulți susținători și să devină o mișcare în adevaratul sens al cuvântului, o mișcare prin care să atragem și să promovam cât mai mulți artiști talentați care sunt în același timp iubitori de tehnologie de ultimă generație.

În câteva cuvinte, ne dorim ca iTalent să exprime în scurt timp inovația în artă în țara noastră și să devină definiția sinergiei perfecte între talentul artistic și device-urile de ultimă tehnologie.“ explică Alexandra Ionescu, marketing manager iCentre România.

Pentru a participa la competiția DJ-ilor, orice artist trebuie să completeze formularul online aflat pe pagina Best Music la secțiunea http://italent.bestmusic.ro și să trimită organizatorilor link-ul către pagina proprie de YouTube unde poate fi vizionat videoclipul în care acesta mixează de pe iPhone sau iPad; videoclipul trebuie obligatoriu filmat cu sunet și trebuie să fie la calitate minimă HD 720p.

Toți participanții vor fi votați atât de public cât și de juriul de specialitate, și cei mai buni 5 DJ vor urca pe scena festivalului pe 1 și 2 iulie la Arenele Romane.

În urma competiției vor fi acordate 5 premii care vor consta în 5 tablete iPad Mini și 5 slot-uri de DJ a câte 20 de minute fiecare în fața publicului, pe scena festivalului SHINE organizat la Arenele Romane pe 1 și 2 iulie 2016, la București.

Regulamentul complet al concursului, alături de toate detaliile de participare, este disponibil online pe site-ul bestmusic.ro

 

Despre iCentre

iCentre este Apple Premium Reseller și iși desfasoara toate operațiunile in conformitate cu standardele internationale Apple și operează magazine în Promenada Mall, București și Allee, Arena și Mom Mall din Budapesta.

Filozofia iCentre – expertul tău local Apple – se regăsește atât la nivelul tehnologiei și a dispozitivelor, cât și al angajaților. Intreaga echipă oferă informații complete clienților, astfel încât selecția produsului potrivit să vină în întâmpinarea tuturor nevoilor. Toți consultanții iCentre au certificarea Apple Professionals.

In calitate de Premium Reseller al Apple, iCentre garantează clienților săi cele mai bune servicii de vânzare și postvânzare a tuturor produselor și cel mai bun suport și experiența de cumpărare atât în magazinul propriu aflat in Promenada Mall cât și în magazinul online, www.icentre.ro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9751 RON
GBP 1 x GBP = 5,8059 RON
USD 1 x USD = 4,5879 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 mai 2024

Acum la Bucureşti
13 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner