Iulia Vantur se marita cu Moga

Nu mai este pentru nimeni un secrete relatia dintre Iulia Vantur si Marius Moga. Cei doi nu se mai ascund de ochii lumii si isi recunosc relatia.

De curand insa circula tot mai des zvonul ca cei doi s-ar casatori. Marius deja ar fi cerut-o pe Iulia de sotie. Inca de la inceput, relatia lor a surprins pe toata lumea care nu ii vedea impreuna. Cauzele sunt numeroase: nepotrivire de stil, medii de provenienta diferite . cu toate acestea, relatia lor a continuat, cei doi deveind din ce in ce mai apropiati.

Iulia a fost la Alba Iulia sa-i vada pe parintii lui Marius, care au placut-o foarte mult. Iar parintii Iuliei l-au acceptat foarte usor pe Moga. S-au mutat impreuna si de aici pina a fi un cuplu in adevaratul sens al cuvintului nu mai este decit un pas.

Cununia civila si cea religioasa vor sa le faca la primavara, in aceeasi zi. Iulia Vintur isi doreste o nunta grandioasa, intr-un palat. Indragostitii au luat in consideratie Palatul Snagov, dar si Bragadiru. Amorezii isi doresc ca la nunta sa vina doar prietenii apropiati, familia si colegii si sa fie o petrecere cu totul atipica.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole