JAMES BLAKE a lansat piesa “Famous Last Words”

JAMES BLAKE a lansat piesa “Famous Last Words”

Cântărețul, compozitorul și producătorul britanic câștigător al premiilor GRAMMY®, James Blake, lansează „Famous Last Words,” a treia piesă extrasă de pe urmatorul său album, “Friends That Break Your Heart”, ce urmează să fie lansat oficial pe 8 octombrie 2021. Piesa a fost interpretată în cadrul emisiunii The Zane Lowe Show, pe Apple Music 1.

Stream / Download: https://umusic.lnk.to/FamousLastWordsPR

James Blake se află în spatele multora dintre cele mai populare și influente albume ale secolului 21. El a făcut parte din producția albumelor “Blonde” de la Frank Ocean și “DAMN”, al lui Kendrick Lamar, precum și “4:44″ a lui JAY-Z și “Lemonade”, de la Beyonce.

Piesa „King’s Dead”, în colaborare cu Jay Rock, Kendrick Lamar și Future, care a apărut pe coloana sonoră a blockbuster-ului Black Panther, a primit triplă certificare de platină și i-a adus lui Blake primul premiu GRAMMY® în categoria „Best Rap Performance”. În 2013, Blake a primit premiul Mercury Prize și a fost nominalizat la premiile GRAMMY® în categoria „Best New Artist”. Albumul său din 2019, „Assume Form” a ajuns pe locul 21 în Billboard Top 200, marcând cea mai de succes intrare a lui de până acum în acest top. Cu aproape 300 de milioane de stream-uri în mai puțin de un an, popularitatea lui James Blake în industria muzicală este în continuă ascensiune.

Link YouTube:

 


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole