Jessica Biel si Justin Timberlake, proiecte muzicale

Actrita Jessica Biel si cantaretul Justin Timberlake, unul dintre cele mai in voga cupluri ale momentului, pregatesc din ce in ce mai multe proiecte impreuna pe plan profesional. Conform ultimelor informatii, cei doi vor lansa un album muzical. "Justin a scris si produs majoritatea pieselor de pe acest album. El vrea sa convinga fanii sa cumpere materialul", declara un apropiat. Justin asigura partea de backing vocals pentru majoritatea pieselor.

Pe de alta parte, cei doi sunt in cautarea unui proiect cinematografic in care sa joace impreuna. "Justin si-ar dori foarte tare sa apara intr-o comedie iar Jessica ar vrea sa joce intr-un rol mai serios, deoarece este preocupata de imaginea sa", a declarat o sursa apropiata cuplului.

Relatia dintre cei doi a inceput anul trecut. Timberlake tocmai se despartise de actrita Cameron Diaz, care a fost extrem de furioasa cand i-a vazut pe cei doi la o petrecere data la 15 ianuarie, dupa festivitatea de decernare a Globurilor de Aur. In aceeasi perioada Biel s-a despartit de fostul ei iubit, Derek Jeter.

Ti-a placut articolul ? Nu uita de share: