Jessie Reyez lanseaza videoclipul “Sugar At Night”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Jessie Reyez lanseaza videoclipul “Sugar At Night”

Dupa ce la finalul lunii septembrie a lansat o varianta noua a albumului sau de debut – “Before Love Came To Kill Us+”, Jessie Reyez ne prezinta acum videoclipul piesei “Sugar At Night”, si asa cum ne-a obisnuit,  abordeaza subiecte sensibile si teme cu un puternic impact emotional.
De aceasta data, artista aduce in prim plan o relatie volatibila si surprinde exact momentul in care pasiunea se indreapta intr-o directie gresita.

Urmareste aici videoclipul:

Artista de origine canadiana, nominalizata la premiile Grammy, a lansat recent “Before Love Came To Kill Us”, si a aparut pe albumul vizual lansat de Beyonce – “Black Is King”.
Albumul lansat recent, “Before Love Came To Kill Us+”, include 17 track-uri, printre care cele doua lansate recent, “Sugar At Night” si “No One’s In The Room. Materialul este acompaniat de un vizual regizat de catre Emma Higgins pentru “No One’s In The Room”, un proiect care mizeaza pe individualism si autenticitate.

Tot anul acesta, artista a lansat albumul de debut – “Before Love Came To Kill Us”, pe care putem regasi colaborari cu Eminem (Coffin), 6LACK (Imported) sau “FAR AWAY II” (A Boogie wit da Hoodie & JID).

Materialul discografic a primit numeroase aprecieri din partea criticilor si a adunat, inainte de a fi publicat peste 350 milioane de ascultari la nivel mondial. Artista a fost nominalizata in 2020 la premiile Polaris Music Prize pentru Cel mai bun album canadian, totodata adaugand in palmares si trofeele Top Female Debut Album sau Top R&B Album of 2020. In plus, albumul a ajuns in top 5 al clasamentului Billboard R&B Top Albums

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 17 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8284 RON
USD 1 x USD = 4,6818 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 17 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
20 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner