Jessie Ware a lansat single-ul “Pearls”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Jessie Ware a lansat single-ul “Pearls”

Jessie Ware s-a întors cu noul ei single „Pearls” și își anunță cel de-al cincilea album de studio „That! Feels Good!’, care urmează să fie lansat pe 28 aprilie.
„Pearls” o vede pe diva din ringul de dans, înapoi unde îi este locul. Cu linii de bas infuzate de funk din anii 70 și groove catchy, piesa a fost co-scrisă și produsă de Coffee Clarence JR, Sarah Hudson și legendarul producător britanic, Stuart Price. 

Jessie Ware a lansat single-ul “Pearls”

Streaming link: https://umusic.lnk.to/PearlsPR

Pearls este un disc care nu se ia prea în serios, dar îți cere să dansezi. Este inspirată de dive precum Donna Summer, Evelyn Champagne King, Teena Marie și Chaka khan și cred că încearcă să arate – cu ușurință – toate pălăriile pe care încerc să le port (de obicei în același timp). Este a doua melodie pe care o veți auzi din colaborarea mea cu Stuart Price și Coffee – cu adăugarea minunată a lui Sarah Hudson – și, sperăm, să vă ofere un gust din distracția pe care o avem lucrând împreună.” Jessie a mai adăugat: „Noul album rezultă din peste 10 ani de a înțelege cine sunt și cine îmi place să fiu ca artist și fiorul show-ului live.

Noul single urmează lansarea recentă „Free Yourself”, care a oferit o sesiune de degustare a viitorului album de studio al lui Jessie. 

“That! Feels Good!’ este albumul care urmează după materialul „What’s Your Pleasure?”, din 2020, care a ajutat-o pe Jessie sa devina una dintre cele mai influente artiste din Marea Britanie, devenind cel mai de succes album al ei de până acum. A inclus single-urile „Save A Kiss”, „Spotlight” și Barack Obama a inclus „Remember Where You Are” in playlistul lui de Anul Nou. Anul trecut, Jessie l-a susținut pe Harry Styles în SUA, a adunat 2,4 miliarde de streamuri și a finalizat o serie fantastică de spectacole live, inclusiv seturi la Glastonbury și Primavera. 

Bine ați venit în paradisul disco al lui Jessie.

Evenimente Recomandate
Symphony X confirmati la Posada Rock Festival 2024

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 iulie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9692 RON
GBP 1 x GBP = 5,9059 RON
USD 1 x USD = 4,5468 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 19 iulie 2024

Acum la Bucureşti
31 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner