JO este invitata speciala a showului TEQUILA – Gargauniada Nationala de la Club Quantic

Pe 7 decembrie 2016, de la ora 19:00 in Club Quantic din Bucuresti, Hit Yourself Consulting si BestMusic te invita la un eveniment special, un multimedia reality show cu TEQUILA: Gărgăuniada Națională!

Tequila este noul idol al adolescenților români! Un star cu totul diferit de vedetele pe care le promovează televiziunile, Tequila și-a câștigat singură cei aproape 1.000.000 de fani datorită sketch-urilor și vlogurilor publicate pe YouTube.

JO este invitata speciala a showului TEQUILA – Gargauniada Nationala de la Club Quantic

Pe numele ei real, Ioana Bianca Anuta, s-a nascut in Slatina, pe 29 august 1994, orasul in care a absolvit Colegiul National “Radu Greceanu”.

Inceputurile sale muzicale coincid cu lansarea trupei de rock alternativ X Plod, la vremea aceea singura trupa de rock formata din copii. Timp de aproximativ 3 ani de zile, Ioana a fost solista trupei, participand la numeroase concursuri muzicale. De la 13 ani a inceput sa studieze teorie muzicala si canto cu Crina Mardare, iar din 2013 studiaza actorie, sectia teatru, la Universitatea Hyperion. In anul 2009, participa in Finala Eurovision Junior Romania cu piesa “Girls don’t cry” si este reprezentanta Romaniei la celebrul concurs.

teqqAnul 2012 vine cu participarea in cadrul concursului X Factor, unde tanara artista isi demonstreaza calitatile vocale si se claseaza pe locul al doilea in finala concursului. Dupa experienta X Factor, Ioana Anuta devine Jo si concureaza alaturi de alti artisti importanti din muzica romaneasca in emisiunea “Te cunosc de undeva”, avand parte de multe transformari spectaculoase. Vara anului 2013 ii aduce rolul de prezentator in cadrul unei emisiuni de divertisment de la TVR, moderand zilnic emisiunea, in direct, de la malul marii.

Jo a lansat in luna martie a acestui an single-ul si videoclipul “Mesajul meu”, care a adunat pana in prezent peste 10 milioane de vizualizari pe YouTube. In plus, in 2015, Jo a cucerit publicul si topurile muzicale cu hiturile “Soapte”, “Pana vara viitoare” (feat Randi) si “Nimeni nu-i perfect”, alaturi de Geørge si a fost constant pe posturile radio si TV, pe parcursul intregului an. Din luna iulie, JO ne duce intr-un rai muzical si vizual cu single-ul – “Cu-n picior in rai”.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in format fizic în reţeaua iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Club Quantic, Cafe DEKO, Hard Rock Cafe, Beraria H stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara) la urmatoarele preturi:

– Golden Circle in fata scenei (limitat la 200 de persoane): 150 lei, include Meet&Greet cu Tequila dupa eveniment
– Acces General : 60 lei (doar 800 de bilete)
In ziua evenimentului, la intrare, daca mai raman bilete acestea vor costa 75 lei

Un eveniment Hit Yourself Consulting si BestMusic


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole