John Legend a semnat un parteneriat muzical cu Universal Music Group

Prima pagină » Cultură » John Legend a semnat un parteneriat muzical cu Universal Music Group

Artistul lansează prima melodie alături de cea mai mare casa de discuri din lume – “You Deserve It All”

Ascultă aici melodia: https://umusic.lnk.to/YouDeserveItAllPR

John Legend, câștigătorul EGOT (Emmy, Grammy, Oscar, Tony Awards), semnează cu Republic Records, o divizie a Universal Music Group.
Cel mai bine vândut cântăreț și compozitor marchează noul parteneriat prin lansarea unui single de sărbători, „You Deserve It All”.

Link YouTube:

 

Sunt încântat să colaborez cu Republic Records în următorul capitol al carierei mele”

, spune Legend.

 

„Toți cei de la label au fost atât de minunati. Sunt încântat să incep această nouă călătorie artistică și creativă cu ei și aștept cu nerăbdare să împărtășesc muzică nouă în curând.

 

Wendy Goldstein, presedintele Republic Records, adauga :

Nu există nimeni ca John Legend. El este superstarul desăvârșit al secolului 21, al cărui impact asupra culturii în întreaga lume continuă doar să se extindă. Suntem atât de onorați să ne unim forțele cu el, în timp ce lansează următoarea eră cu unele dintre cele mai puternice melodii ale lui de până acum”,

 

 

Piesa „You Deserve It All” a fost lansată în parteneriat cu LG Signature, un brand premium al LG Electronics. Legend a semnat ca ambasador pentru LG și a colaborat cu ei la o campanie de sărbători, „Legendary Gift: The Signature”.

Toate albumele anterioare ale Legend – un total de opt albume de studio, inclusiv albumul colaborativ din 2010 Wake Up! cu The Roots și LP-ul de sărbători din 2018, A Legendary Christmas – au fost lansate prin G.O.O.D. Music / Columbia sau direct prin Columbia. Debutul său din 2004, “Get Lifted”, rămâne albumul său de top, cu peste 2,8 milioane unităţi vândute până în prezent, potrivit MRC Data.

Albumul din 2013 al lui Legend, “Love in the Future”, rămâne cel mai mare album al său, cu 1,85 milioane de streamuri – mulțumită în mare parte hitului „All of Me”, balada care a devenit primul său single ce a ajuns in topul Billboard Hot 100, din 2014. “Bigger Love” este cel mai recent album al lui Legend.
„You Deserve It All” a fost produs de Raphael Saadiq și co-scris de Legend și Meghan Trainor. Duetul lui Legend și Trainor, „Like I’m Gonna Lose You”, a devenit al doilea hit din top 10 al lui Legend, in clasamentul Billboard Hot 100 în 2015, ajungând pe locul 8.

Evenimente Recomandate
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 22 iunie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9771 RON
GBP 1 x GBP = 5,8883 RON
USD 1 x USD = 4,6535 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 iunie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner