Joia Pacatosilor – Alina Manole & Raul Kusak – 4 ani de povesti incomode

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » Joia Pacatosilor – Alina Manole & Raul Kusak – 4 ani de povesti incomode

Joia Pacatosilor”* este o poveste muzicala despre dragostea reala. Premisa incomoda de la care porneste povestea este aceea ca nu exista exclusivitate absoluta in relatiile de cuplu. Ca nu exista adult care, desi implicat intr-o relatie, sa nu simta atractia unui oricare altul. De la atractie la fapte, de la o aventura la despartire, de la minciuna la marturisirea adevarului si consecintele acestuia…iata episoade de viata pe care le defineste povestea “pacatosilor”.

Alina Manole si Raul Kusak au gandit impreuna acest spectacol-concept al carui debut a avut loc in 2012, in “Joia Mare” a sarbatorilor de Pasti. Fara a avea nicio legatura in sine cu subiecte/coordonate religioase, aceasta intamplare a dat titlul spectacolului, jucat/cantat de atunci in oricare zi a saptamanii. Despre rolul terapeutic al conceptului s-a tot scris in ultimii 4 ani. La fel s-a scris si despre magia celor doi artisti, a caror energie si eleganta muzicala se contopesc in trairi de scena aparte, intr-o stare incredibil de intima cu cel care asculta.

Profilul celor doi artisti, personaje in “Joia Pacatosilor”, schitat pentru cine (inca) nu-i cunoaste, arata cam asa:

Alina Manole este “pacatoasa“ care isi asuma greselile fiecaruia dintre noi, cele spuse in soapta, cele vorbite pe la colturi (de Luna Patrata), cele spuse in somn. Ironia, jocul de-a drama, adevarurile „incomode” se regasesc in piesele pe care le compune, in atmosfera eleganta a fiecarei aparitii in public.

Raul Kusak este artistul care picteaza calea marturisirilor cu acorduri de pian, dintre cele care deschid poarta spre inima. Magia prin care acest pianist minunat transforma notele in cuvinte e disponibila doar Cunoscatorilor, nu de teorii muzicale, ci de viata si dragoste…

Spectacolul va avea loc pe data de 28 aprilie 2016 (si nu intamplator, pentru ca 28 aprilie este o alta „joi” ca acum 4 ani) in Bucuresti, la Centrul Cultural European pentru UNESCO Nicolae Balcescu, de la ora 19:30.

*este recomandat persoanelor peste 18 ani

Accesul este posibil doar pe baza de bilet. Biletele sunt disponibile la casa de bilete a Centrului Cultural European pentru Unesco (strada 11 iunie, 41) sau prin reteaua IABILET.RO

Mai multe informatii despre artista Alina Manole pot fi aflate la urmatoarele adrese web:

www.alinamanole.ro

http://blog.alinamanole.ro

http://facebook.com/AlinaManoleoficial

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 mai 2024

EUR 1 x EUR = 4,9748 RON
GBP 1 x GBP = 5,8147 RON
USD 1 x USD = 4,5777 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 21 mai 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner