Joia Pacatosilor – Alina Manole si Raul Kusak – la Teatrelli, Bucuresti

Spectacol muzical in doua personaje, “Joia Pacatosilor” – Alina Manole & Raul Kusak are meritul de a fi o terapie muzicala pentru oamenii inteligenti. Desi Alina Manole este cunoscuta mai ales pentru concertele sale “standard”, aceasta poveste coerenta, emotionala, aparte, a dobandit in ultimii 4 ani o semnificatie aparte pentru un public din ce in ce mai numeros. Spectacolul acesta este unic prin structura si abordare: povestea vorbita are aceeasi semnificatie si intensitate pe care o are si mesajul muzical, iar imbinarea celor doua si dialogul intre voce si pian sunt impecabile.

De departe unul dintre cele mai interesante proiecte muzicale originale ale momentului, “Joia Pacatosilor” trebuie vazuta in orice zi ar saptamânii ar fi programata. Un ultim spectacol al primaverii  va avea loc pe data de 11 iunie 2016 in Bucuresti, in Sala Teatrelli, de la ora 19:00

Spectacolul este recomandat persoanelor peste 18 ani

Accesul este posibil doar pe baza de bilet. Biletele sunt disponibile la casa de bilete Teatrelli din Piata Lahovari nr 7 sau prin reteaua Eventim.ro. Rugam publicul sa aiba in vedere ca numarul locurilor este limitat.

Mai multe informatii despre artista Alina Manole pot fi aflate la urmatoarele adrese web:

www.alinamanole.ro

http://blog.alinamanole.ro

http://facebook.com/AlinaManoleoficial


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole