JULIO IGLESIAS va concerta la MAMAIA si GALATI

Prima pagină » Noutăţi » Evenimente » JULIO IGLESIAS va concerta la MAMAIA si GALATI

Indragostit de Romania si de publicul numeros care ii asculta melodiile si il onoreaza cu prezenta la concerte, romanticul incurabil- JULIO IGLESIAS se reintoarce in tara noastra in plin sezon estival, pentru a petrece cateva zile pe litoralul romanesc,atat pentru a simti pulsul distractiei dar si pentru a sustine doua concerte de proportii in aer liber.

Julio-Iglesias-19-iulie-Mamaia-website

De aceasta, Julio Iglesias a ales doua dintre orasele cu deschidere larga spre manifestarile culturale si de divertisment, care vor atrage fara nicio indoiala, mii de spectatori. Prin urmare, in data de 19 iulie 2014, artistul va concerta pe litoral in Statiunea MAMAIA, la ”Summerland”, urmand ca cel de-al doilea show sa se desfasoare a doua zi, pe 20 iulie 2014 la Stadionul Siderurgistul din Galati . Ambele concerte vor incepe la orele 20:30, si vor avea durata de 90 de minute.

Atat turistii aflati in vancanta de vara, dar si fanii celui mai bine vandut artist latin al tuturor timpurilor vor avea sansa de a asista la un show uimitor. In luna octombrie 2013, Julio Iglesias a sustinut doua concerte SOLD-OUT la Sala Palatului din Bucuresti, iar la numai cateva zile distanta a fost ovationat de peste 40.000 de spectatori la Targu-Mures.

In interpretarea inegalabila, cele mai frumoase melodii din repertoriul Julio Iglesias vor confirma inca o data faptul ca muzica romantica este un adevarat balsam pentru suflet indeosebi cand este livrata de o voce fermecatoare ca a sa. Insotit de instrumentistii sai desavarsiti, backing vocals si dansatori, Julio Iglesias le va darui celor prezenti un eveniment de prima clasa, ce va cuprinde toate elementele unei seri perfecte de vara.

Biletele vor fi puse in vanzare in cateva zile in reteaua Vreau Bilet, precum si la punctele de vanzare de bilete din Constanta, Galati si prin difuzorii autorizati.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner