Jurjak lanseaza piesa “Timpul”, care va fi inclusa si pe urmatorul album

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Jurjak lanseaza piesa “Timpul”, care va fi inclusa si pe urmatorul album

Jurjak intra intr-o conversatie cu “timpul” si ne aduce gandurile sale in noua piesa, “Timpul”, pe care o vom regasi si pe al treilea album al artistului.

Asculta melodia aici: https://Jurjak.lnk.to/Timpul

Mesajul pe care il transmite Jurjak este ca trebuie traim, indiferent de prezent, fara sa ne gandim la viitor sau trecut, pentru ca “timpul este un schelet fara haine, dezbracat”.

Timpul este o piesa cu influențe trip hop, o piesa ce reprezinta starea mea actuala, este prima data cand abordez din punct de vedere vocal un stil mai rap. Atat piesa, cat si videoclipul, sunt facute in izolare, la mine in dormitor (de altfel ca majoritatea pieselor)“, a declarat Jurjak.

Piesa “Timpul” va fi inclusa pe al treilea material discografic, pe care Jurjak trebuia sa il lanseze pe 6 mai. La inceputul anului, Jurjak a mai extras de pe album si melodia “Inima de piatra”.

Al treilea album ar fi trebuit sa-l lansez pe data de 6 mai la Expirat, dar… pana la evenimentul oficial de lansare, voi public cate o piesa de pe noul album! Multa pace si sanatate! Sa ne vedem cu bine!“, a adaugat Jurjak.

Primul album lansat de Jurjak se numeste Lemon Blues si a aparut in 2016. In octombrie 2018, Jurjak a lansat cel de-al doilea album oficial „Blues Berry”; un album cu influențe blues, electro, rock si folk, pe care se regaseste si piesa „Imnul Minerilor”, nominalizata la premiile Gopo pentru soundtrack-ul filmului „Planeta Petrila”.
Cel de-al treilea material semnat de catre Jurjak se va numi “Hotii de vise”.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
12 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner