Just Ben si Noem lanseaza o melodie care ne duce cu gandul la vacanta – “Paris”

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » Just Ben si Noem lanseaza o melodie care ne duce cu gandul la vacanta – “Paris”

Astăzi, 12 martie, zburăm cu gândul spre Paris. Și avem și soundtrack-ul perfect. Just Ben, producătorul de origine franceză născut în Lyon, lansează single-ul “Paris”, în colaborare cu artista Noem.

Stream / Download: https://JustBen.lnk.to/ParisPR

În 2014, în urma unei drame personale, Just Ben decide să se angajeze în a-si compune propria muzică, pentru a putea exprima emoțîi pe care nu le poate exprima prin cuvinte. Pentru câțiva ani, Just Ben a compus muzică cu singurul scop de a oferi fericire oamenilor care îi ascultă cântecele.
Apoi, în 2018, forța de muncă a lui Just Ben a trecut granițele anturajului său și l-a cunoscut pe artistul și compozitorul Doutson, printr-un prieten chitarist.
Din această întâlnire începe o colaborare profesională care va evolua ulterior într-o adevărată prietenie. Doutson și echipa să i-au permis, de asemenea, lui Just Ben să-și lărgească spectrul muzical,
Din această nouă experiență a rezultat întâlnirea cu artista și compozitoarea pop, Noem, alături de care Just Ben, în 2021, își dezvoltă stilul hibrid amestecând muzică pop și electronică.

Urmareste videoclipul aici:

 

Single-ul “Paris” aduce în același loc energia muzicii electronice cu sound-ul pop și ritmul valsului francez. Just Ben și Noem își propun să evidențieze cultură franceză pe scena internațională, povestind viață pariziană prin emblema franceză – Turnul Eiffel și prin versuri în limba franceză.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 3 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9699 RON
GBP 1 x GBP = 5,8083 RON
USD 1 x USD = 4,5984 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 3 martie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Câțiva nori

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner