JUSTIN BIEBER lanseaza noul album: PURPOSE

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » JUSTIN BIEBER lanseaza noul album: PURPOSE

Noul album Justin BieberPurpose – se lanseaza pe 13 noiembrie 2015 si este diponibil acum pentru pre-comanda.

Noul single, „Sorry”, se va lansa pe 23 octombrie 2015.

Piesa „What Do You Mean” bate toate recordurile.

„What Do You Mean” este prima piesă a lui Justin Bieber care a urcat în fruntea clasamentului Billboard Top 40 Pop Songs şi pe primul loc în Billboard Hot 100. La doar 5 minute de la lansare, “What Do You Mean” era #1 în topul iTunes în 90 de ţări, depăşind 335.000 de descărcări în Statele Unite ale Americii, în prima săptămână. Piesa a bătut recordul ascultărilor la nivel global pe Spotify, având 41 de milioane de ascultări în prima săptămână şi peste 100 de milioane de ascultări în mai puţin de o lună de la lansare.

Noul material discografic, “Purpose”, ce urmează să se lanseze pe 13 noiembrie la RBMG/Def Jam Recordings este acum valabil la pre-comandă pe platformele digitale şi magazinul online Justin Bieber, în timp ce “What Do You Mean” continuă să bată recorduri în toată lumea.

Pre-comenzile includ piesele “What Do You Mean” şi “Where R U Now”, dar şi o colaborare cu Ariana Grande ce va disponibilă doar la pre-comandă. Noua piesă “Sorry”, produsă de Skrillex şi Blood se va lansa pe 23 octombrie 2015.

Artwork-ul noului album “Purpose” a fost conceput de Retna, renumitul artist graffiti din Los Angeles, apreciat pentru stilului său unic. Retna (Marquis Lewis) în vârstă de 26 de ani, a avut expoziţii în toată lumea şi dezvoltat campanii vizuale pentru Nike sau Louis Vuitton.

Videoclipul oficial si lyric video-ul piesei “What Do You Mean”  (îl care apare skater-ul profesionist Ryan Sheckler) au acumulat împreună peste 214 milioane de vizualizări.

Succesul piesei “What Do You Mean” a fost şi rezultatul unor campanii virale derulate pe Instagram şi Twitter, ce au inregistrat mai mult de 100 de milioane de afişări în mai puţin de o lună, iar Justin Bieber a fost prezent la  MTV VMAs, The Tonight Show cu Jimmy Fallon (NBC) şi The Today Show, unde a cântat două zile consecutiv.

Purpose poate fi pre-comandat pe iTunes:

http://umusic.ly/purpose.preorder

“What Do You Mean” este disponibila pe iTunes, Deezer, Zonga, Google Play, Apple Music & Tidal:

https://umusic.lnk.to/WDYM

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 23 februarie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9769 RON
GBP 1 x GBP = 5,8121 RON
USD 1 x USD = 4,5843 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 23 februarie 2024

Acum la Bucureşti
14 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner