Kampfar confirmați la Rockstadt Extreme Fest 2020

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Kampfar confirmați la Rockstadt Extreme Fest 2020

Trupa norvegiană Kampfar (Black Metal) a fost confirmată la Rockstadt Extreme Fest 2020.


Informații despre trupa Kampfar

Înființată în 1994, de către Dolk, se spune că grupul și-a luat denumirea după un vechi strigăt norvegian de luptă care înseamnă “Odin” sau “Wotan” și că muzica lor poate fi descrisă drept black metal inspirat din folclorul și natura norvegiană. La numai doi ani de la lansare, grupul a adus la lumină primul EP, urmat în 1997 de primul album “Mellom skogkledde aaser” și la scurt timp de un al doilea material “Fra underverdenen” (1999) – album important pentru faptul că include piesa “Norse”, prima scrisă în limba engleză și pentru că a marcat o schimbare în stilul trupei, care s-a îndepărtat de influențele folk pentru a aprofunda explorarea unor zone muzicale diferite.

Au urmat “Kvass” (2006), “Mare” (2010) și alte două albume care vor marca intrarea black metal-ului norvegian într-o nouă etapă: “Djevelmakt” și “Profan” (2015), ultimul material fiind și cel care le-a adus un premiu “Spellemannprisen”, echivalentul norvegian al premiilor Grammy, la categoria “Best achievement in the Metal genre”.

După o scurtă pauză dedicată soluționării problemelor personale și scrierii unor idei noi de piese, membrii Kampfar s-au reunit și au început munca la un nou material, care a imortalizat în formă muzicală perioada de suferințe și de vindecări prin care trecuse fiecare. Rezultatul acestei etape tumultoase poate fi auzit pe “Ofidians Manifest” (2019). Albumul reprezintă, potrivit membrilor grupului, o însumare a experienței și evoluției lor muzicale, având în vedere că unul dintre credo-urile de la care membrii trupei nu s-a îndepărtat a fost acela de a lansa doar materiale care erau mai bune decât piesele compuse până atunci.


Festivalul Rockstadt Extreme Fest 2020 va avea loc în perioada 30 iulie – 02 august 2020, pe terenul de Biatlon de la baza Cetății Râșnov.

Facebook event: https://www.facebook.com/events/564634640736348/

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 1 martie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9690 RON
GBP 1 x GBP = 5,8022 RON
USD 1 x USD = 4,5823 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 1 martie 2024

Acum la Bucureşti
8 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner