Kelly Brook libera din nou

Se spune ca unele lucruri nu pot fi explicate, iar comportamentul vedetelor face parte din aceasta categorie. Desi pareau ca se inteleg bine, actrita Kelly Brook l-a parasit din nou pe Billy Zane, la 90 de zile dupa ultima despartire.

Incheierea relatiei de patru ani a avut loc prin telefon. Kelly a fost cea care a luat hotararea, dar tot ea a suferit. Incidentul nu este surprinzator, fiindca cei doi s-au mai despartit in urma cu trei luni, dar s-au impacat repede, cand Kelly si-a dat seama ca sunt mai fericiti impreuna. In ciuda istoriei, situatia pare incerta. „Sunt inca buni prieteni, dar scanteia de romantism a disparut. E intr-adevar trist, deoarece nu a fost altcineva implicat”, a declarat un apropiat.

Daca starul din „Titanic” pare foarte afectat din cauza despartirii, nu acelasi lucru se poate spune acum despre frumoasa Kelly Brook. Lacrimile care ii sclipeau in ochi cand i-a dat papucii logodnicului s-au uscat, iar ea vrea sa demonstreze deocamdata ca se bucura de statutul de femeie libera.

Intrebarea este insa cate luni vor rezista de aceasta data departe unul de celalalt? Probabil pana la prima aventura a lui Billy…


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole