Kendrick Lamar lanseaza videoclipul piesei “Element.”

Kendrick lanseaza videoclipul piesei “Element.”, single extras de pe albumul “Damn.” Universal Music Romania a organizat la The Urbanist, din Bucuresti, un eveniment de prezentare a noului album Kendrick Lamar – Damn, in urma cu cateva zile.

In prezenta unor blogeri, oameni din media, artisti si fani, “Damn.”, noul album Kendrick Lamar, a fost prezentat in cadrul unui listening party, iar reactiile pozitive nu au intarziat sa apara. Precum la nivel international, si in Romania, albumul “Damn.” este unul dintre cele mai apreciate materiale lansate in ultima perioada, iar Kendrick Lamar este desemnat de catre media si critici cel mai important rapper al generatiei sale.

Albumul integral, aici: https://UMR.lnk.to/665iwPR

Albumul rapper-ului american a fost lansat in format digital in luna aprilie a acestui an. Kendrick a colaborat cu numerosi producatori, precum Anthony Tiffith, Sounwave, DJ Dahi, Mike Will Made It si Ricci Riera, James Blake, Steve Lacy, The Alchemist si altii.

La scurt timp de cand a fost lansat, albumul “Damn.” a debutat pe primul loc in topul Billboard 200 si a devenit al treilea material semnat Kendrick care se claseaza pe prima pozitie in topul din Statele Unite.

“Element.” este al patrulea single extras de pe album. Videoclipul este regizat de Jonas Lindstroem & the little homies (a.k.a. Kendrick Lamar si Dave Free) si evidentiaza, intr-o maniera minimalista, o serie de imagini introspective si despre regasire de sine.

Albumul contine 14 piese in total, iar primele trei single-uri extrase sunt “Humble”, “DNA” si “Loyalty” (feat Rihanna). Pe langa acestea, pe material mai regasim piese ca “Blood”, “Fear”, “God”, “XXX” (feat U2) sau “Love” (feat Zacari). La sfarsitul lunii mai, “Damn” a primit discul de platina pentru vanzari din partea RIAA (Recording Industry Association of America).


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole