Kings On Ice 2012

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Kings On Ice 2012

Unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de patinaj artistic revine in 2012 in Romania: Kings On Ice va aduce la Bucuresti noi demonstratii uluitoare de patinaj ale celor mai renumiti campioni ai patinajului international! Pentru prima data in Romania, alaturi de Evgeni Plushenko si Stephane Lambiel, va evolua multiplul campion Brian Joubert, sirul campionilor fiind completat cu numeroase alte nume de referinta ale celui mai rafinat sport al ghetii. Cea de-a patra editie Kings On Ice va avea loc in aceasta primavara , pe 7 aprilie 2011 la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, fiind organizat de Amphitrion si sustinut de OTP Bank.

Dupa succesul incontestabil al primelor trei editii (2007, 2008 si 2010), proiectul Kings On Ice a devenit un spectacol cu traditie pe piata evenimentelor din Romania, reusind sa-si surprinda publicul cu fiecare noua reprezentatie. Coordonatorii proiectului nu se dezmint nici de aceasta data, pentru editia 2012 pregatind o noua serie de numere si demonstratii spectaculoase puse in scena de nume consacrate ale patinajului international ce vor evolua alaturi de Evgeni Plushenko si Stephane Lambiel, sub acordurile muzicale ale celebrului Stradivarius manuit de Edvin Marton. Pe langa noul program conceput pentru turneul Kings On Ice 2012, surpriza editiei cu numarul patru o face tanarul patinator Brian Joubert, celebrul sportiv ce a devenit un nume reprezentativ pentru patinajul artistic din Franta si nu numai, clasandu-se pe primul loc in competitia masculina a Campionatelor Mondiale de patinaj artistic de la Tokyo, in 2007. Brian a castigat atunci aprecierea absoluta a publicului si in special a sustinatorilor francezi, aducand tarii natale o medalie de aur intr-o competitie mondiala dupa o pauza de 42 de ani. Cu sapte medalii de aur castigate la Campionatul National din Franta (2003-2008, 2011), presa internationala l-a declarat in repetate randuri drept “regele francez” al patinajului artistic, tanarul sportiv trecandu-si in palmares si titlul de Campion European, in 2004, 2007 si 2009. Cariera sa cuprinde insa numeroase alte medalii si distinctii la diferite competitii internationale, fiind totodata unul dintre cei mai carismatici reprezentanti ai acestui sport.

Reunindu-I pentru prima data sub aceeasi cupola pe cei trei campioni mondiali intr-un regal de patinaj artistic, Evgeni Plushenko, Stephane Lambiel si eternul sau rival, Brian Joubert, alaturi de numeroase alte figuri importante ale patinajului mondial, Kings On Ice promite publicului roman o noua experienta fascinanta, Edvin Marton fiind si de aceasta data alaturi de campionii ghetii, acompaniind unele dintre cele mai spectaculoase evolutii ale sportivilor pe acordurile celebrei sale viori Stradivarius.

Biletele pentru editia Kings On Ice 2012 vor fi disponibile incepand de marti, 29 noiembrie 2011, in reteaua magazinelor Diverta si online, pe www.myticket.ro si vor avea preturi cuprinse intre 100 si 400 de lei. Mai multe detalii despre spectacolul Kings On Ice 2012, precum si distributia completa urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 17 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8284 RON
USD 1 x USD = 4,6818 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 17 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
20 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner