Kumm lanseaza videoclip

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » Kumm lanseaza videoclip

Concert Kumm la El Grande comandante

Vineri, 14 august formatia Kumm va sustine un concert in clubul El Grande Comandante. Concertul va avea loc la ora 22.00 pe scena amplasata la nivelul al doilea din clubul de pe strada Viitorului nr. 26. Trupa isi va lansa cu ocazia acestui concert, ultimul videoclip care urmeaza sa fie lansat pe piata.

Formatia Kumm ("nisip", in limba tatara) ii are in componenta pe vocalistul Catalin Mocan, Mihai Iordache – la saxofon, Eugen Nutescu – la chitara si muzicuta, Kovacs Andras – la keyboards, Utu Pascu – la bas si Csergo Dominic – la tobe. Trupa a evoluat de la rock cu accente de progresiv la un rock alternativ, incluzand sonoritati diverse si stiluri diferite. Trecerile de la o etapa la alta au fost generate atat de schimbari in cadrul formatiei, cat si de evolutia naturala, bazata pe experienta spectacolului si a dialogului cu publicul.

In cei zece ani de existenta, trupa a sustinut peste 400 de concerte, in Romania, Germania, Ungaria si Italia si a lansat 50 de albume, semnand peste 100 de piese. Formatia Kumm a castigat cateva festivaluri in Italia si Ungaria, obtinand, de exemplu, premiul pentru cel mai bun cantec rock la Festivalul "Gondola d’Oro" din Venetia, in 2004. Totodata, Kumm este apreciata de criticii muzicali ca fiind ”trupa care poate umple toate spatiile sonore".

Recunoasterea internationala a formatiei a venit dupa ce ultimele sale doua albume, "Angels and Clowns", din 2004, si "Different Parties", 2006, au fost scoase pe piata de casa de discuri italiana Cramps/Macondo Records. Printre formatiile celebre cu care trupa Kumm a impartit scena se numara Kasabian si Asian Dub Foundation. Pe langa toate aceste, trupa Kumm a fost aleasa drept cea mai buna trupa rock pe anul 2008 de revista "Actualitatea Muzicala" a Uniunii Compozitorilor si Muzicologilor din Romania.

El Grande Comandante face parte din brandul El Comandante, retea de cluburi in care se regasesc alte doua locatii renumite pentru muzica de calitate si atmosfera incendiara: El Comandante Estudiante si El Comandante Vama Veche. De asemenea, clubul dispune si de un yacht cu vele de ultima generatie la bordul caruia echipajul specializat, organizeaza petreceri si croaziere de neuitat, urmand acelasi indemn revolutionar: "Party para la resistencia!".

Rezervari: 0728.556.043

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 21 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9764 RON
GBP 1 x GBP = 5,8125 RON
USD 1 x USD = 4,6687 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 22 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
10 °C

Ploaie ușoară

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner