KUNGS te invita la dans prin lansarea piesei „LIPSTICK”

KUNGS te invita la dans prin lansarea piesei „LIPSTICK”

În urma succesului impresionant al melodiei „Never Going Home”, DJ-ul francez de 24 de ani, Kungs, își dezvăluie astăzi, 29 octombrie 2021, noul single intitulat „Lipstick”.

Asculta “Lipstick” aici: https://umusic.lnk.to/LipstickPR

„Lipstick” vine după mega hit-ul pe care Kungs l-a lansat vara aceasta, „Never Going Home”, care a intrat în topurile muzicale din toată Europa și care a acumulat peste 160 de milioane de stream-uri la nivel global. De asemenea, single-ul a fost primit certificări de platină și aur de la mai multe țări din Europa și a petrecut săptămâni la rând în topurile radio din numeroase țări.

Inspirat de atmosfera mediteraneană a petrecerilor „Club Azur” ale lui Kungs și impregnat cu influențe disco, single-ul „Lipstick” este o invitație fresh și veselă pentru a te alătura ringului de dans fără să mai stai pe gânduri!

 

KUNGS te invita la dans prin lansarea piesei „LIPSTICK”

Kungs a reușit să fie cunoscut pe tot mapamondul în 2016, când a lansat hit-ul inovator „ This Girl”, care a primit certificarea de diamant în numeroase țări și care a acumulat peste 5.2 miliarde de stream-uri la nivel global până în prezent.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp

Alte articole