La final de martie, Cirque Etoile deschide stagiunea la București cu Zaronia

Prima pagină » Noutăţi » Actualităţi » La final de martie, Cirque Etoile deschide stagiunea la București cu Zaronia

Pe 28 martie Cirque Etoile își deschide stagiunea din București cu premiera Zaronia! O poveste fantasy despre lupta dintre două forțe mistice, stăpâne peste un tărâm misterios, Zaronia este un spectacol pentru toate vârstele, dar mai ales pentru cei mari. Iubirea, intriga, răzbunarea, tristețea și dorința de a invinge dau naștere acestui show suprarealist de teatru vizual, o inovație în arta spectacolului. Din aprilie, reprezentațiile Zaronia vor avea loc în fiecare vineri, de la ora 20.00, la Sala Etoile din Șos. Berceni nr.24.

Cirque Etoile deschide stagiunea la București cu ZaroniaZaronia, spectaculos show coregrafic și multimedia produs în România, va fura inimile a mii de spectatori. Timp de aproape o oră jumătate, Zaronia oferă o experiență unică, combinând acrobație, dans, muzică live și lumini cu efecte vizuale speciale susținute de sunet surround. De la proiecțiile video la muzica tulburătoare a lui Cristian Bageac, produsă în studiourile Cirque Etoile, până la designul numerelor de acrobație sub bagheta lui Doru Moiș, fost campion european și mondial la gimnastică aerobică, antrenat în arenele Cirque du Soleil, Zaronia este o inovație în arta spectacolului și vrea să fie spectacolul de vineri seara pe care nu trebuie să-l rateze niciun bucureștean.

Din distribuția Zaronia fac parte 30 de acrobați și dansatori din România și Republica Moldova, câștigători de concursuri internaționale, gimnaști de performanţă care și-au facut ucenicia sub cupolele din Germania și Dubai. Momentul de maximă tensiune al showului este trambulina, unde acrobații ignoră legile gravitației și urcă către infinit, interschimbând axele orizontale și verticale. Se adaugă acrobații la sol, acrobații aeriene la 5 metri deasupra scenei, numere de cerc absolut fascinante și coregafia lui Bogdan Zamfir, ce combină elemente de street-dance cu dans contemporan. Farmecul Zaronia nu stă totuși în intensitatea acrobațiilor, ci în poezia poveștii din regia lui Alexandru Baltă, în finețea execuției, în fluența mișcarilor artiștilor, ale căror trupuri mlădioase n-au nevoie de cuvinte pentru a livra emoție în stare pură.

Costumele extravagante create de Wilhelmina Arz și trucurile de make-up transformă artiștii în locuitorii de nerecunoscut ai unor universuri necălcate. Proiecțiile video combină elemente de grafică 3D cu filmări în studioul virtual, unde personajele reale luptă cu umbrele – vestitori înaripați ai nefericirii, într-un haos carambolic de efecte speciale create de Dani Meșteru.

Zaronia este un alt gen de spectacol. Nu este circ, musical sau operetă, însă conține câte puțin din toate acestea. Este ceea ce noi numim teatru vizual”, spune Aurelian Săndulescu, producatorul general Cirque Etoile.

Biletele costă 65 de lei și sunt disponibile începând de azi pe Bilete.ro.

DESPRE CIRQUE ETOILE

Fondat în 2013, “CIRQUE ETOILE” concepe și produce spectacole live ce combină arta circului, dansul post-modern, muzica și efectele speciale. Cirque Etoile deține propria sală de spectacole  (Șos. Berceni, nr. 24, București) cu o capacitate de  820 de locuri, precum și scena și instalatii tehnice necesare deplasărilor. Centrul Cirque Etoile include spațiu de pregătire acrobatică, sală de dans, propriul studio de producție muzicală, studio chroma key și echipamente video.

www.cirqueetoile.ro

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 19 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9763 RON
GBP 1 x GBP = 5,8158 RON
USD 1 x USD = 4,6625 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 20 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
6 °C

Cer senin

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner