La multi ani! Giulia

Giulia, fosta componenta a trupei Candy, implineste astazi 23 de ani. Giulia isi va petrece ziua de nastere in direct, alaturi de fani, si abia apoi alaturi de familie. Artista canta inca de la varsta de sase ani, de cand a aparut la concursul Tip-Top Minitop, si a scos primul material discografic la doar 11 ani, sub bagheta lui Adrian Ordean si Mihai Ochiu.

Giulia se poate lauda ca a avut un club inca din copilarie. Dupa ce a trecut prin mai multe incercari de a forma un grup de fete care sa sparga piata muzicala autohtona, la sugestia lui Laurentiu Duta, Giulia, impreuna cu Claudia (Cream) si Selena, formeaza trupa Candy, cu care a avut un mare succes si chiar a lansat cinci albume: "Candy", "O seara perfecta", "De vis", "Best of" si "Poveste".

Cariera sa muzicala ia alta turnurasi Giulia se lanseaza solo si are deja doua albume la activ: "Giulia" si "Fluturi". Cu toate ca muzica este viata ei, vedeta s-a lansat si in televiziune. Acum este atat moderatoare la un post de radio, cat si a unei emisiuni la televiziunea nationala.


Ți-a plăcut articolul? Distribuie pe
  • Distribuie pe Pinterest
  • Distribuie pe Whatsapp
Apreciază articolul

Alte articole