lansare hip-hop Veritasaga

Prima pagină » Noutăţi » Lansări » lansare hip-hop Veritasaga

Duminica, 25 noiembrie, in Club Suburbia, Hades Records lanseaza albumul “Cu alti ochi” al trupei hip-hop Veritasaga. Una dintre cele mai de apreciate trupe de gen din zona underground autohtona, Veritasaga a debutat in 2003 cu albumul “Punct si de la capat”, remarcandu-se printr-un sound inedit, neobisnuit pentru hip-hop. Duminica aceasta, dupa mai bine de doi ani de lucru in studio, cei patru membri Veritasaga – Jhivago, Praetor, Dribbler si DJ Sonia – lanseaza “Cu alti ochi”, un material de 21 de track-uri ce promite sa ofere ascultatorului o noua perspectiva asupra acestui gen muzical. Printre invitatii de pe album se numara Suie Paparude, Catalin (Coma), Bitza, Funktastics, Butch, Kombat, DJ Undoo si DJ FaiboX.

Primul single de pe noul album este piesa “Cer senin”, piesa ce beneficiaza si de un videoclip, filmat pe parcursul a 4 zile in diferite locatii din capitala: parcul Bazilescu din Bucurestii Noi, piata Rosetti, un apartament din zona Obor. Clipul a fost lansat in premiera pe site-ul www.getloaded.ro, beneficiind de peste 25.000 de vizualizari in doar doua saptamani!

Una dintre surprizele noului LP, dezvaluita deja pe “Cer senin”, o constituie prezenta lui Praetor, care – contrar zvonurilor – nu a parasit Veritasaga odata cu plecarea din Romania in 2004. Praetor a inregistrat intr-un studio din Australia special pentru acest album, dovedind ca atata timp cat simti ceea ce faci, distanta – oricat de mare ar fi ea – poate fi privita “Cu alti ochi”.

Evenimente Recomandate
Bilete Bruce Dickinson - The Mandrake Project - Sala Palatului
Hellfest 2024 - Metallica, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Machine Head, Prodigy… si multi altii!

Horoscop
Curs valutar
Meteo

Cursul valutar BNR comunicat la data de 14 aprilie 2024

EUR 1 x EUR = 4,9714 RON
GBP 1 x GBP = 5,8281 RON
USD 1 x USD = 4,6645 RON

Vezi mai multe monede →

Starea vremii pentru data de 14 aprilie 2024

Acum la Bucureşti
25 °C

Nori împrăștiați

Vezi mai multe orașe →

E-zine.ro is a Thomann Partner